Verișorii Reginei Elisabeta a II-a: Celebrități în lumea Hollywood-ului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sandwich-ul pe care îl mânca mereu Regina Elisabeta
Sandwich-ul pe care îl mânca mereu Regina Elisabeta

Cu mintea rătăcind în visuri, ne imaginăm adesea că vom primi o moștenire semnificativă sau că vom descoperi o familie bogată, ideal cu origini nobile. Ceea ce este uimitor este că "Regina B" chiar are legături de sânge cu o monarhie reală!

Cine ar fi crezut că actuala regină britanică, Camilla Parker Bowles, are legături de rudenie cu Celine Dion și Madonna, sau că viitoarea regină consoartă, Kate Middleton, este verișoara moderatorului TV american Ellen DeGeneres și a regizorului britanic Guy Ritchie, fostul soț al "Reginei Pop", Madonna?!

Și, pentru a adăuga și mai multă intrigă, dacă sunteți curioși să descoperiți și alte conexiuni celebre ale Reginei Elisabeta a II-a, trebuie să știți că Beyoncé are, de asemenea, sânge albastru în venele sale. Da, da, "Regina B" este înrudită cu regretata Regină Elisabeta a II-a!

Conform CBS News, Beyoncé și fosta suverană britanică sunt... verișoare. Beyoncé este verișoara a 25-a pentru regina decedată cu un an în urmă, iar strămoșul lor comun este Henry al II-lea.

Dacă vreți să aflați mai multe despre legătura specială pe care o are Beyoncé cu familia regală britanică, puteți citi pe site-ul Geni, care a făcut un soi de arbore genealogic cu toate legăturile cunoscute din familiile celor două mari personalități.

Și, dacă puteți să credeți, nu numai Beyoncé e înrudită cu Regina Elisabeta a II-a! Alte nume celebre care au legături de familia cu regretatul suveran britanic sunt Angelina Jolie, care este verișoară de-a 26-a cu cea care a fost monarhul britanic cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii.

Hilary Duff e altă actriță cu origini nobile, fiind verișoară de-a 18-a cu Regina Elisabeta a II-a, Uma Thurman și se se poate mândri cu rădăcinile ei regale, fiind verișoară de-a 21-lea, iar actorul american Michael Douglas este și el strâns legat de cea mai cunoscută familie regală din lume. Superstarul hollywoodian este văr de-al 19-lea cu mult îndrăgita Regină Elisabeta a II-a.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel