Venus în Fecioară. Are nevoie de stabilitate și încredere

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Venus va fi de pe 5 până pe 29 septembrie în zodia Fecioarei.

Fervoarea iubirii face loc unei abordări analitice a iubirii și a relațiilor. Acum alegem cu capul. Întrucât cea mai mare parte a lunii va fi într-un aspect provocator cu Marte, este posibil ca relațiile instabile să nu reziste la șocuri, iar în acele relații în care există conexiune și cooperare, este bine să lăsați mai mult spațiu socializării în cuplu, departe de toate obligatiile.

Când Venus trece într-un alt semn, prioritățile vieții noastre se schimbă, iar schimbările ne afectează și relațiile, precum și partea financiară a vieții.

Venus va fi în zodia Fecioarei în perioada 5-29 septembrie. Pasiunile și dorințele se potolesc puțin. Acum ne uităm și vedem ce este durabil, util și productiv. Fervoarea iubirii face loc unei abordări analitice a iubirii și a relațiilor.

Acordăm mai multă atenție muncii și îndeplinirii obligațiilor zilnice și ne deranjează mai puțin turbulențele emoționale.

Acum alegem cu capul. Suntem mai predispuși la critici, ne deranjează lucrurile mărunte. Mai des vedem ceea ce nu este bine, în loc să ne concentrăm atenția asupra lucrurilor bune. Uneori nu putem vedea pădurea pentru copaci. Analizăm prea mult, ne chinuim cu detaliile și ne lipsește imaginea de ansamblu.

Perfecționismul, dorința ca totul să fie aranjat, ordonat, ca să nu spunem perfect (criterii înalte) este un alt punct slab al acestei influențe, pentru că suportăm greu neînțelegerile și percepem fiecare conflict ca pe o problemă mai mare decât este în realitate.

Părțile bune ale acestei influențe sunt dăruirea, angajamentul și credincioșia. Acolo doar pentru cei pe care îi iubim, suntem gata să ajutăm. Avem ocazia de a face relațiile noastre apropiate mai sustenabile, precum și situația noastră financiară.

Îndrăgostirile noi se realizează mai des prin muncă, colegi, în locurile în care ne îndeplinim sarcinile zilnice.

Munca și dedicarea pentru muncă afectează relațiile, la fel ca și modul în care cuplurile tratează responsabilitățile casnice.

Ne arătăm dragoste și afecțiune oferind servicii și ajutor, deoarece aceasta nu este o Venus deosebit de romantică.

Suntem puțin rezervați, mai precauți când ne deschidem și avem nevoie de timp pentru a ne adapta schimbărilor și noilor circumstanțe.

Deoarece cea mai mare parte a lunii va fi într-un aspect provocator cu Marte, este posibil ca relațiile instabile să cadă în criză, iar în acele relații în care există conexiune și cooperare, este bine să lăsați mai mult spațiu socializării în cuplu, departe. din toate obligatiile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel