Vasile Muraru a împlinit 66 de ani: „Aniversarea m-a prins în plină activitate”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Vasile Muraru, sursa foto Facebook
Vasile Muraru, sursa foto Facebook

Vasile Muraru a împlinit vârsta de 66 de ani, pe 14 noiembrie. 

Vasile Muraru, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră, a împlinit de curând vârsta de 66 de ani. Familia actorului nu a trecut cu vederea acest eveniment special și l-a surprins pe acesta cu o petrecere aniversară pe cinste. Mai mult, Vasile Muraru a dezvăluit și ce dorințe îl încearcă acum.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că această aniversare m-a prins în plină activitate, la teatru, film, cu familia. Îmi doresc doar să fiu sănătos, să fie pace, în primul rând și să fie toată lumea sănătoasă, pentru a ne bucura unii de alții.

Am făcut și petrecere, soția m-a aniversat, mi-a făcut o petrecere surpriză.”, a declarat Vasile Muraru, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Sărbătorile îl vor prinde pe scenă pe actor, acolo unde se află de ani buni de zile. Acesta nu va performa singur, ci alături de Valentina Fătu, cu care formează o pereche pe scenă de aproximativ 10 ani. 

„Sperăm să ne iasă ce am făcut cu Valentina Fătu, avem mulți ani de când facem asta. În 2023 ar fi deja 10 ani de activitate împreună. Ne-a ieșit până acum. Spectacolul pe care îl avem duminică este deja sold out. Deci sărbătorile le petrecem pe scenă, dar și acasă.”, a mai spus actorul. 

Cum arăta Crăciunul, în copilăria artistului

Și, pentru că sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, Vasile Muraru și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei.

„Mergeam în satul mamei mele, în județul Neamț, lângă satul Doina și erau flăcăi îmbrăcați în diverse costumații tradiționale, era zăpada cât gardul și mergeam după ei. Noi abia mergeam prin zăpadă, pentru că ne venea până la gât. Mă duceam să văd ce fac ei, cum e spectacolul, tot. Aveau costum, erau niște obiceiuri foarte frumoase, care, din păcate nu mai sunt.”, a mai spus îndrăgitul actor.  

De asemenea, actorul se îngrijorează că obiceiurile și datinile vechi s-au pierdut în zilele noastre.

„Chiar îmi făceam probleme într-o noapte, de revelion, când a trebuit să facem și Piteștiul, dar și Predealul în aceeași noapte și ne gândeam ce-o să facem pe drum, până în Predeal, pentru că vor fi urători. Dar de la Pitești, până la Predeal, nu știu dacă am văzut un singur om pe stradă, la ora 23:00 și ceva. Era plin de artificii, dar în rest pustiu. Problema cea mai mare este că eram în sate, nu la oraș.”, a conchis Vasile Muraru. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel