Val de accidente, vineri seara, pe șosele din România

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: ISU Botoșani
Foto: ISU Botoșani

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente grave produse în această seară pe șoselele din România. 

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs, vineri seară, pe drumul european E 58, între localităţile Hudum şi Baisa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate patru autovehicule.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi trei ambulanţe alte Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

"Pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pompierii au sablat partea carosabilă, deoarece au fost scurgeri de carburanţi şi resturi de la cele patru autovehicule", a afirmat Lupu.

Accident rutier cu 5 autoturisme pe DN 15, la Podoleni

Un accident rutier în care au fost implicate 5 autoturisme s-a produs, vineri seara, pe DN 15, în localitatea Podoleni. Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat că deocamdată este înregistrată o persoană rănită uşor.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ, urmând ca cei implicaţi în accident să fie evaluaţi medical. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

Citește și: Șeful ANPC: Atenție la cumpărăturile de Moș Nicolae și de Crăciun

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului. 

O minoră şi un conducător auto, încarceraţi în urma unui accident rutier pe DN 41

O minoră în vârstă de 10 ani şi un bărbat de 55 de ani au rămas încarceraţi vineri, pe DN 41, între localităţile Prundu şi Greaca, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, mai scrie Agerpres. 

'În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 41 după ce între localităţile Prundu şi Greaca a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Echipele de salvatori au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau conducătorul auto şi o pasageră, minoră. În urma impactului, cele două persoane au rămas blocate în maşină', a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost găsit semiconştient, iar minora în vârstă de 10 ani era conştientă. Ambele persoane au suferit traumatisme, fiind necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extrase dintre fiarele contorsionate.

După descarcerare, răniţii au fost preluaţi de echipajele medicale ale SAJ şi transportaţi la spital. Poliţiştii ajunşi la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. Pompierii asigură măsurile PSI la locul evenimentului. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel