Văduva lui Benone Sinulescu trece prin momente grele: "Numai eu știu câte am pătimit"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Soția lui ”Nea Beni” trece prin momente cumplite, după moartea regretatului artist. Aceasta este îngenuncheată de durere.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza pneumoniei de aspiraţie. Soția regretatului este îngenunchiată de durere și nu poate să-și revină după această pierdere.La două luni de la moartea regretatului artist, văduva lui Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a declarat că îi este foarte greu să trăiască fără omul iubit și că în fiecare zi se lovește de lucruri care îi amintesc de momentele petrecute împreună cu soțul ei.

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună.

În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

Totodată, Elena Sinulescu a declarat că nu a schimbat nimic în casă de la moartea artistului și că totul a rămas la fel. De asemenea, femeia a subliniat că și acum îl simte lângă ea și că îi este foarte greu să vorbească despre el la trecut.

Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, a fost sărbătoare în familia regretatului artist. Femeia a povestit că cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie.

Citește mai mult pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel