Usher s-a căsătorit în secret după spectacolul de la Super Bowl

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Usher, în vârstă de 45 de ani, și partenera sa de lungă durată, Jennifer Goicoechea, în vârstă de 40 de ani, au celebrat uniunea lor printr-o ceremonie de nuntă desfășurată în Las Vegas. Această ceremonie a avut loc în timp ce artistul susținea un spectacol la Super Bowl 2024, conferind momentului o aură deosebită și festivă.

Usher a avut parte de un weekend aglomerat și plin de evenimente. Potrivit publicației People, cântărețul și Jennifer și-au unit destinele într-o ceremonie de nuntă desfășurată pe 11 februarie, la Vegas Weddings, în apropierea celebrei Little White Wedding Chapel, locul preferat de mulți artiști pentru a-și oficializa legătura. Jonetta Patton, mama lui Usher, a fost martora specială a cuplului, conform certificatului lor de căsătorie.

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seara în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al artistului pentru People. „Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să-și crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și le mulțumesc tuturor pentru urările de bine.”

După ceremonia lor de nuntă, cuplul a făcut apariție la petrecerea de după Super Bowl îmbrăcat în ținute albe, fiind întâmpinați de celebrul producător muzical Bryan Michael Cox cu urările: "Felicitări proaspeților căsătoriți din încăpere!". Această petrecere a fost organizată de Usher și brand-ul Remy Martin la Cathédrale Las Vegas.

Jennifer Goicoechea a optat pentru un costum format din pantaloni albi largi, o cămașă cu umerii goi și trei coliere statement, unul dintre acestea purtând un pandantiv în forma literei U, în timp ce Usher a ales să poarte o haină de blană albă lungă, sub care a purtat un smoking negru.

La începutul acestei săptămâni, interpretul de la Super Bowl a vorbit despre relația sa cu Goicoechea, într-un interviu pentru People. 

„Când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, sigur că este o onoare și o plăcere să poți să-ți împărtășești viața cu ea, mai ales când știi că te iubește pentru ceea ce ești”, a spus Usher. „Ne-am luat un angajament pe viață pentru copiii noștri. Nu ar fi ciudat să ne căsătorim, trăim deja ca și când am făcut asta”. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel