Uranus retrograd 24 august. Acces la un nou nivel de libertate

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești. Sursă foto: Pixabay
Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești. Sursă foto: Pixabay

Uranus retrograd aduce schimbări pentru toate zodiile.

Pe 24 august, Uranus își începe cursul retrograd, care se încheie pe 22 ianuarie 2023. 

Uranus ne zdruncină viețile pentru a ne trezi și a ne elibera de orice comportamente limitative sau de tipare care ne-au ținut blocați atât timp.

Când este retrograd, Uranus vrea să privim lucrurile într-un mod nou. El vrea ca noi să ne revoluționăm perspectiva, astfel încât să putem accesa un nou nivel de libertate și să deschidem cu ușurință calea pentru tot ceea ce trebuie să ne găsească.

Acum avem șansa să ne tragem respirația și să ne redresăm după schimbările care au avut loc în ultimele șapte luni.

Dacă schimbările mari și energia instabilă au intrat în lumea voastră, Uranus retrograd va ajuta la oprirea lucrurilor, permițându-vă să digerați totul.

Această idee de pauză este de fapt o temă care va începe să se intensifice în următoarele săptămâni și luni, întrucât Mercur va fi și el retrograd din 9 septembrie.

Până la sfârșitul lunii octombrie, Marte retrogradează, încetinind energia și punând lucrurile într-o pauză și mai mare.

Este ușor să vedem o temă cosmică puternică aici pe măsură ce închidem anul 2022 și, deși poate suna puțin înfricoșător, viața poate fi mai ușoară atunci când ne sincronizăm cu timpul cosmic.

Când cosmosul trimite valuri puternice de energie care ne încurajează să încetinim, să reflectăm, să ne dăm înapoi și să revedem trecutul, este mult mai ușor dacă facem tot posibilul să ne sincronizăm cu el.

Uranus se va găsi în semnul de pământ al Taurului în cursul său retrograd, care este un semn care favorizează stabilitatea și consistența. Uranus, pe de altă parte, este o energie ieșită din cutie, radicală, care împinge limitele.

Deși Uranus se află în Taur din 2018, această temă ar putea reapărea în viața noastră pe măsură ce își începe călătoria retrogradă.

De asemenea, puteți folosi această perioadă pentru a vă gândi unde trebuie să găsiți un echilibru urmând o rutină sau obiceiuri consecvente și unde trebuie să zdruncinați lucrurile și să distrugeți unele dintre granițele create de dvs. sau de alții.

Uranus retrograd poate, de asemenea, atenua orice șoc legat de schimbările surprinzătoare sau bruște care ar fi putut avea loc de la începutul anului.

S-ar putea chiar să descoperim că începem să vedem lucrurile cu o nouă perspectivă și claritate, sau că lucrurile despre care cândva eram nesiguri acum încep să pară puțin mai sigure sau mai liniștitoare.

Este important să ne amintim că Uranus nu ne zdruncine pur și simplu viața fără niciun motiv; face acest lucru pentru a ne trezi și a ne elibera de orice comportamente limitative sau tipare care ne-au ținut să ne simțim blocați.

Când este retrograd, Uranus vrea să privim lucrurile într-un mod nou. El vrea ca noi să ne recalibrăm perspectiva, astfel încât să putem accesa un nou nivel de libertate și să deschidem cu ușurință calea pentru tot ceea ce trebuie să ne găsească.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel