Uneori, Cindy Crawford este un pic geloasă pe fiica sa, Kaia Gerber

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nu tinerețea este invidiată
Nu tinerețea este invidiată

Kaia Gerber nu este doar fiica celebrului model Cindy Crawford, ci și unul dintre cele mai populare modele tinere de astăzi. Ultima apariție notabilă a tinerei fete a fost într-o campanie de primăvară pentru Maison Alaïa.

Noua campanie de primăvară 2023 de la Maison Alaïa, fondată de legendarul designer Azzedine Alaïa, vibrează de feminitate. În fotografiile realizate de Tyrone Lebon, Kaia Gerber poartă o rochie roșie care îi îmbrățișează cu delicatețe silueta perfectă, precum și o țesătură transparentă cu volan și un crop top negru cu umeri. 

În ceea ce o privește pe Cindy Crawford, se pare că o invidiază puțin pe fiica ei de 21 de ani. Nu, nu succesul tinerei o deranjează. Dimpotrivă, o încurajează să urmeze acest drum, dar să nu se limiteze la el. La cei 56 de ani, legenda podiumurilor acceptă cu greu unele dintre durerile vârstei, cu precădere îmbătrânirea părului. Și, evident, nu poate să nu fie copleșită de nostalgie când o privește pe Kaia. 

„O văd pe fiica mea, cu părul ei strălucitor și sănătos. Are același păr pe care l-am avut și eu. Și îl vreau înapoi”, a declarat Cindy Crawford pentru InStyle.

Ce lucru groaznic!

„Toată lumea îți spune că pielea ta va îmbătrâni, dar nimeni nu-ți spune că și părul va îmbătrâni”, a continuat Cindy Crawford. „Cu toții știm că, la un moment dat, părul nostru va încărunți, va fi grizonat, dar puțin știu că, odată cu trecerea timpului, se modifică și textura, firul devine la fragil, cade cu ușurință și, cel mai groaznic, își pierde din strălucire”, a spus Cindy Crawford. 

Dar Cindy Crawford nu s-a lăsat și a găsit o soluție! În 2021, ea a creat Meaningful Beauty, o linie de produse pentru păr destinate tocmai părului venerabil. Astfel, Cindy Crawford a reușit nu numai să-și regăsească părul ei frumos, ci și să-și umple contul bancar. Totul e bine cand se termină cu bine !

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel