Unde este Kate Middleton? Au izbucnit teorii ale conspirației sălbatice

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos
Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos

Fanii regali au observat absența lui Kate Middleton din ochii publicului de când a fost internată în spital pentru o intervenție chirurgicală la începutul acestui an.

Fanii familiei regale sunt îngrijorați că Kate Middleton este "dispărută" după ce a dispărut din atenția publicului.

Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la începutul acestui an. Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie că intervenția planificată - a cărei natură nu a fost dezvăluită - a fost un succes.

Cu toate acestea, viitoarea regină nu a mai fost văzută în public de când a fost internată la Clinica londoneză din Marylebone, ceea ce a provocat speculații nebunești pe internet. Un utilizator Reddit a scris: "Este cu siguranță ciudat că nu au existat fotografii cu ea părăsind spitalul când a fost externată".

Tot mai mulți adepți ai teoriei conspirației s-au îngrămădit după ce prințul William s-a retras de la o logodnă oficială din cauza unei "probleme personale". Anunțul potrivit căruia Prințul de Wales nu va participa la slujba de comemorare a regretatului rege Constantin al II-lea al Greciei a venit marți (27 februarie), a relatat anterior Daily Star.

Iată câteva dintre cele mai ciudate zvonuri de pe internet, verdictul lui AI și ce s-a întâmplat probabil cu familia regală.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel