Un tânăr de 18 ani şi un minor, reţinuţi după ce au spart o biserică, un bar şi două locuinţe în aceeaşi noapte

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social

Doi tineri au fost reținuți reţinuţi după ce au spart o biserică, un bar şi două locuinţe în aceeaşi noapte.

Un tânăr în vârstă de 18 ani şi un minor de 15 ani au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi, marţi, procurorilor pentru luarea unei măsuri preventive, după ce au spart o biserică, un bar şi două locuinţe în aceeaşi noapte.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgian Puşcaşu, a declarat că faptele au fost comise în localitatea Zăneşti, de unde sunt cei doi suspecţi, scrie Agerpres. 

"În noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2022, ar fi încercat să pătrundă, prin forţarea uşii de acces, în interiorul lăcaşului de cult. În urma investigaţiile efectuate a reieşit că, în cursul aceleiaşi nopţi, cei doi ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Zăneşti, de unde ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice şi alte bunuri, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. De asemenea, prin escaladarea gardului, cei doi ar fi pătruns în curtea a două imobile din aceeaşi localitate şi ulterior în incinta locuinţelor, unde ar fi răvăşit mai multe bunuri, moment în care au fost surprinşi de persoanele vătămate, aceştia părăsind locul faptei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti, fiind restituite persoanelor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de tentativă de furt calificat şi furt calificat. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel