Un raton a lăsat fără curent electric mii de persoane din Toronto. Pompierii au intervenit la un număr mare de operațiuni de salvare din lifturi blocate

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

În Toronto a fost întrerupt curentul electric din cauza unui raton.

Un raton curios s-a jucat cu echipamentele de electricitate din Toronto şi a întrerupt curentul electric pentru mii de oameni din centrul localităţii canadiene, oprind luminile semafoarelor din cel mai mare oraş al Canadei şi blocând mai multe persoane în lifturi, informează Reuters.

Echipele care au investigat întreruperea au stabilit că mamiferul nocturn a intrat în contact cu echipamentele dintr-o staţie din centrul oraşului Toronto, a anunţat compania de utilităţi Hydro One pe reţelele de socializare.

Hydro One nu a precizat dacă ratonul a supravieţuit.

Mii de persoane au rămas fără curent electric

Întreruperea curentului electric a afectat zone aflate la aproximativ 2 kilometri de emblematicul turn de telecomunicaţii CN Tower şi a lăsat aproximativ 7.000 de persoane în întuneric timp de peste două ore, conform Agerpres.

Departamentul de pompieri al oraşului a dezvăluit că a fost nevoit să intervină la ”un număr mare de operaţiuni de salvare din lift” din cauza întreruperilor de curent.

Unele semafoare au fost, de asemenea, oprite în centrul oraşului Toronto, unde se află şi aglomeratul hub de transport feroviar Union Station, potrivit unui martor citat de Reuters.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel