Un poliţist examinator şi un martor, accidentaţi în timpul susţinerii examenului auto

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Jackson David, de la Pexels
Fotografie creată de Jackson David, de la Pexels

Accident produs în timpul susţinerii examenului auto, la Brăila. Poliţistul examinator a fost transportat la spital.

UPDATE: Accidentul produs marţi, în care a fost implicată o maşină a unei şcoli de şoferi ce se afla în timpul susţinerii unui examen auto, s-a soldat cu rănirea poliţistului examinator şi a unui martor aflat în autoturism, precizează IPJ Brăila într-un comunicat de presă.

"Din primele date, autoturismul unei şcoli de şoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviţei, iar la intersecţie cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care a lovit un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a poliţistului examinator, în vârstă de 33 de ani şi a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât şi poliţistul examinator au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", potrivit IPJ Brăila.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Știrea inițială - 

Un autoturism care aparţine unei şcoli de şoferi a fost implicat marţi într-un accident de circulaţie pe o stradă din municipiul Brăila, chiar în timpul susţinerii unui examen auto, eveniment în urma căruia poliţistul examinator a fost rănit şi transportat la spital de o ambulanţă.

Maşina aflată într-o cursă de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului auto a fost lovită de un autoturism la intersecţia străzilor Griviţei şi Apollo, impact în urma căreia a fost grav avariată.

Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului şi urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel