Un mort şi doi răniţi grav într-un accident rutier produs în Suceava

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

O persoană a decedat, iar alte două au fost grav rănite într-un accident rutier produs, marţi, pe raza comunei Hârtop, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două autoturisme, iar la faţa locului au intervenit militari de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, în sprijinul acestora ajungând şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Accidentul s-a soldat cu trei victime, toate bărbaţi, cu vârste de 19, 21 şi 55 de ani.

În cazul bărbatului în vârstă de 55 de ani s-a declarat decesul la locul accidentului, după ce nu a răspuns la manevrele de resuscitate aplicate conform protocoalelor medicale.

Celor doi tineri răniţi în accident le-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

La Braşov o autoutilitară a intrat într-un cap de pod după ce un copac doborât de vânt a căzut peste ea

Un bărbat a fost rănit marţi dimineaţa, după ce peste autoutilitara pe care o conducea a căzut un copac şi a intrat într-un cap de pod. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul s-a produs în jurul orei 4,30, pe DN 11, care leagă judeţul Braşovul de Bacău, prin Covasna.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, a rămas încarcerat, suferind traumatisme cranio- cerebral, cranio-faciale, toraco-abdominale şi la nivelul membrelor superioare. După ce a fost descarcerat, a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov de către un echipaj al SMURD.

Copacul căzut pe DN 11 peste autoutilitară nu a fost singurul doborât de vântul puternic în cursul nopţii de luni spre marţi. Pompierii militari braşoveni au intervenit pentru îndepărtarea mai multor arbori ajunşi pe carosabil, pe DN 1 în localitatea Timişul de Sus şi pe DN 73 A la ieşire din localitatea Zărneşti către localitatea Poiana Mărului.

În judeţul Braşov, ca şi în majoritatea celor din centrul ţării, a nins abundent, viscolit, în cursul nopţii de luni spre marţi. Drumarii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri au acţionat cu peste 200 de utilaje de deszăpezire în aria de competenţă (judeţele Braşov, Covasna, Mureş, Sibiu şi Harghita) şi au împrăştiat 2.374 de tone de material antiderapant şi 5,8 tone de clorură de calciu. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel