Un glonț în capul celui mai bun prieten? Eminem îl “împușcă” pe Slim Shady într-un necrolog

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Msvogue23
Sursa: captură Youtube Msvogue23

Eminem a stârnit din nou controverse prin publicarea unui necrolog într-un ziar din Detroit. Anunțul, departe de a fi serios, marchează moartea alter ego-ului său, Slim Shady.

Știrea vine la câteva săptămâni după ce rapperul a anunțat lansarea viitorului său album, intitulat sugestiv "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)". Necrologul aduce un omagiu ironic carierei lui Slim, amintind de ascensiunea sa fulminantă la sfârșitul anilor '90 cu single-ul "My Name Is" și videoclipul său memorabil.

Textul continuă cu o descriere sarcastică a versurilor lui Slim Shady, caracterizându-le drept "extrem de întunecate" și promovând "o viziune a lumii demonstrabil nihilistă".

Pentru a completa tabloul ironic, necrologul este însoțit de o fotografie a lui Eminem purtând o salopetă și celebra mască albă de hockey, cu titlul: "Fanii nu-l vor uita niciodată pe rapperul controversat".

Anunțul morții lui Slim Shady nu se oprește aici. Acesta a fost precedat de un videoclip promoțional pentru album, în care 50 Cent îl descrie pe Slim Shady drept un psihopat, urmat de afirmația seacă a lui Eminem: "Știam că era doar o chestiune de timp pentru Slim".

Pentru a spori misterul și apropierea lansării, Eminem a distribuit și un videoclip ce conține un simbol considerat a fi coperta albumului, înfățișând o siluetă cu o rană de cuțit în piept.

Cel de-al 12-lea album al lui Eminem este așteptat cu nerăbdare de fani și va fi lansat în cursul acestui an. Ultimul său album, "Music to Be Murdered By", a apărut în 2020.

Necrologul integral, publicat în ziar:

“Fans ‘will never forget’ controversial rapper. A product of Detroit who began his career there as a rogue splinter in the flourishing underground rap scene of the mid to late 1990s, Shady first became a household name in 1999 with the debut of his playfully deranged single ‘My Name Is,’ which — along with its uniquely eye catching video — exposed the young artist and his lyrics to a wider audience. Ultimately, the very things that seemed to be the tools he used became calling cards that defined an existence that could only come to a sudden and horrific end. May he truly find the peace in an afterlife that he could not find on Earth”.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel