Un fotograf FLĂMÂND a șters TOATE pozele de la o nuntă pentru că mirii nu l-au lăsat să mănânce

radiodcnews Team | Dată: 04 noi 2021, 23:54 | Categorie: Lifestyle
Un fotograf FLĂMÂND a șters TOATE pozele de la o nuntă pentru că mirii l-au lăsat să mănânce / Foto: Pixabay
Un fotograf FLĂMÂND a șters TOATE pozele de la o nuntă pentru că mirii l-au lăsat să mănânce / Foto: Pixabay

Un fotograf flămând a șters toate pozele de la o nuntă pentru că mirii nu l-au lăsat să mănânce. 

Un fotograf flămând a șters toate pozele de la o nuntă chiar în fața mirelui, după ce nu a fost lăsat să mănânce la petrecere, scrie timesnownews.com. Bărbatul și-a povestit fapta pe un cont de socializare și a cerut părerea internauților, considerând că a procedat corect față de miri. El a relatat că de fapt nu este fotograf, ci îngrijitor de câini. Face multe poze cu câinii săi pe care le pune ulterior pe Facebook, iar, la un moment dat, un cuplu l-a rugat să le facă poze la nuntă. Bărbatul le-ar fi spus îndrăgostiților că nu știe meserie, dar aceștia ar fi insistat pe motiv că nu își doresc neapărat poze profesionale. Au bătut palma pentru 250 de euro. A început să lucreze în jurul orei 11 dimineața și trebuia să termine în jurul orei 19:30.

"În jurul orei 17:00, se servește mâncarea și mi s-a spus că nu mă pot apropia de mâncare pentru că trebuie să fiu fotograf; de fapt, nu mi-au rezervat niciun loc la nicio masă.", a scris el.

Cum își explică fotograful gestul

El a continuat: "M-am săturat și, în acel moment, am început să regret că fac asta pentru aproape nimic. De asemenea, era incredibil de cald."

În plus, fotograful a mai spus că nu i s-a oferit apă, iar atunci când  i-a spus mirelui că are nevoie de o pauză de 20 de minute pentru a obține ceva de mâncare și băutură, acesta ar fi insistat că el „trebuie fie fie fotograf, fie să plece fără a fi plătit”. Acesta a fost momentul în care s-a enervat la culme.

Citește și: Mit legat de ouăle crude. Bilic, variante: Așa le preparăm corect

„Era și cald, eram și flămând, și, în general, enervat de circumstanțe, am întrebat dacă este sigur și mi-a spus da, așa că am șters toate fotografiile pe care le-am făcut în fața lui și i-am spus că nu mai sunt fotograful lui. Dacă ar fi plătit 250 de dolari, sincer, în acel moment aș fi plătit 250 de dolari doar pentru un pahar de apă rece și undeva unde să stau 5 minute.", a mai spus bărbatul.

În postare se menționa, de asemenea, că proaspeții căsătoriți au plecat în luna de miere și au renunțat la conturile de pe rețelele de socializare deoarece oamenii i-au întrebat despre fotografiile de la nuntă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite