Un film de pe netflix cu peste 7 milioane de vizualizări într-o săptămână

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

"Love is in the Air" este o comedie romantică australiană lansată în 2023, care a fost co-scrisă și regizată de Adrian Powers. În film, Delta Goodrem interpretează rolul unui pilot de hidroavion care operează în nordul Australiei tropical și se îndrăgostește de un bărbat desemnat să închidă afacerea ei.

Ce se întâmplă în film 

Dana Randall este pilot pentru o micuță companie care ajută oameni. William Mitchell este trimis de către o firmă de investiții din Marea Britanie a tatălui său, la tropicele Australiei, pentru a închide Fullerton Airways. 

Acesta a cercetat companiile pe care le susțin și a identificat mica afacere cu hidroavione, administrată de o familie, ca fiind ideală pentru lichidare, deoarece nu are venituri. 

Dana îl duce pe Will într-o comunitate din largul coastei din nordul Queensland, pentru a livra colete persoanelor aflate în nevoie, pe care le vizitează la fiecare două săptămâni. După toată experiența trăită, Will încearcă să-l convingă pe Duncan, tatăl său, că s-au înșelat în legătură cu faptul că vor să desființeze mica companie aeronautică.

A doua zi dimineață, după ce o furtună a trecut, Will o ajută pe Dana să livreze provizii de urgență în multe locații îndepărtate. Muncind din greu toată ziua, în cele din urmă, Dana cu Will au ajuns la o înțelegere. 

Cei doi s-au îndrăgostit 

William s-a întors la Londra, dar nu a reușit să convingă tatăl său, care era hotărât să pună capăt micii afaceri cu hidroavioane. Însă, când Dana a sosit neanunțată la Lontra cu un plan de modernizare și extindere pentru Fullerton Airways, lucrurile s-au schimbat. În fața răspunsului negativ al lui Duncan, Will și-a dat în cele din urmă demisia și s-a oferit să ajute pe Dana în eforturile de extindere a afacerii.

Filmul a fost lansat pe Netflix la nivel global pe 28 septembrie 2023. În primele două săptămâni, filmul a fost vizionat în flux de 20 de milioane de ori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel