Un DJ ar fi fost dat afară dintr-un club după ce a pus piesa "Not Like Us" a lui Kendrick Lamar

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar

Urmările piesei „Not Like Us” a lui Kendrick Lamar se simt încă. Single-ul a consolidat victoria lui Lamar în fața lui Drake în marea bătălie rap a anului 2024. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Versurile memorabile și ritmul captivant al piesei o fac potrivită pentru club, dar se pare că a o pune într-un club din Toronto a fost o idee prea îndrăzneață.

Un DJ ar fi fost dat afară dintr-un club din Toronto după ce a îndrăznit să pună piesa „Not Like Us” în timpul setului său. Afirmația a apărut inițial pe contul X (anterior Twitter) @OGxTP pe 27 mai. Utilizatorul a susținut că a văzut ponoasele trase de un DJ pentru că a pus o piesă împotriva lui Drake în clubul Silent H. „Frate, eram aseară la un club din Toronto”, a scris el. „DJ-ul a pus Not Like Us, l-au dat afară din club și i-au zis că nu mai primește bani, lol”.

Afirmația a câștigat rapid popularitate pe platformă, însă alții au intervenit cu informații contradictorii. Un alt presupus DJ din Toronto, Mike Don't, a postat o captură de ecran a unei conversații pe Instagram.

Discuția a arătat că Mike Don't a întrebat despre presupusul incident cu „Not Like Us”. Cu toate acestea, conform sursei sale, DJ-ul nu a fost dat afară. De fapt, cei care au încercat să intimideze DJ-ul să nu pună piesa „Not Like Us” au fost cei care au fost dați afară. „Nu, nu a fost dat afară”, a declarat sursa. „Câțiva tipi au încercat să-l preseze să nu-l pună pe Kendrick, dar tipii care au încercat asta au fost dați afară, lol”. 

Un alt utilizator al X a postat informații și mai contradictorii.

Utilizatorul a inclus nu numai conversația de pe Instagram a lui Mike Don't, ci și o altă conversație pe X cu cineva care a participat la Silent H. „Am fost la Silent H aseară și nu am văzut nimic din asta”, a menționat presupusul participant. Utilizatorul, @sryidkwhyimhere, l-a acuzat pe @OGxTP că îi minte pe utilizatori cu privire la întregul incident. „Ai MINȚIT despre faptul că DJ-ul a fost dat afară și că nu a fost plătit”, a răspuns acesta, înainte de a adăuga mai multe informații. „Tocmai am văzut story-urile de pe Instagram ale DJ-ului și arată, de asemenea, că minți”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel