Un brad de Crăciun, inedit, și-a făcut apariția într-o gară din Londra

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Originea Secret Santa: Tradiția ce a cucerit firmele românești
Originea Secret Santa: Tradiția ce a cucerit firmele românești

Bradul de Crăciun care vă trimite în lumea poveștilor.

Un brad de Crăciun, inedit, și-a făcut apariția într-o gară din Londra. Astfel, pentru prima dată, vizitatorii festivi se pot așeza în bradul de Crăciun înalt de 12 metri și pot fi transportați într-o lume minunată a literaturii, prin amabilitatea Penguin Books, scrie Bounce Magazine.

Miercuri, St. Pancras International a dezvăluit oficial mult iubitul și mult-așteptatul Pom de Crăciun, în parteneriat cu Hatchards, cea mai veche librărie din Marea Britanie și unul dintre numeroșii retaileri emblematici ai stației.

Iluminând stația și aducând o abundență de veselie festivă în Londra, Pomul de Crăciun 2023 este inspirat de capacitatea magică atât a cărților, cât și a călătoriilor cu trenul de a transporta oamenii în locuri noi și interesante.

Având o înălțime de 12 metri, bradul de Crăciun prezintă o scară sinuoasă, care înconjoară 270 de rafturi cu o gamă impresionantă de peste 3.800 de cărți, care au fost pictate manual și inscripționate cu titluri ale unor clasici de Crăciun, cum ar fi ”A Christmas Carol” de Charles Dickens, ”The Lion, The Witch and the Wardrobe” de C.S. Lewis și multe altele.

În interiorul bradului, există opt spații în care copiii și adulții pot sta și se pot cufunda în magia Crăciunului, atât metaforic, cât și fizic.

În fiecare spațiu, asemănători unei cabine, există difuzoare care permit clienților să selecteze un fragment de cinci minute dintr-o carte audio sau lectură oferită exclusiv de Penguin Books, cu autori precum Charles Dickens, Beatrix Potter, Zadie Smith, Robin Stevens, Gabrielle Zevin, Alice Winn, Rick Riordan, Michael Morpurgo, Richard Osman și Tom Fletcher.

Fiecare stand având două opțiuni, oaspeții vor putea alege din șaisprezece audiții diferite. Aceste spații de la baza Bradului de Crăciun sunt o atracție gratuită excelentă pentru întreaga familie sau locul perfect pentru a lua cinci minute și a vă relaxa în timp ce călătoriți prin St. Pancras.

Vezi și: Celine Dion revine în public după trei ani de absență din cauza bolii

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience