Un bărbat s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video: ”Mă deranjează că familia mea nu a venit la nuntă!”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Akihiko și Hatsune sunt împreună din 2008.

Akihiko Kondo (38 de ani) și soția sa Hatsune Miku (fără vârstă) au fost într-o relație timp de 10 ani înainte de a se căsători la o ceremonie neoficială în 2018.

Hatsune este o păpușă dintr-un personaj dintr-un joc video, despre care Akihiko a spus că l-a scos din depresie.

El recunoaște și că este ciudat pentru unii. Știe că soția lui, care este în general portretizată în mass-media ca o tânără de 16 ani, cu părul lung, nu este reală, după cum relatează și NYT.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

Dar, spune el, sentimentele lui pentru Hatsune sunt reale. Mii de oameni din Japonia au intrat în relații informale cu personaje fictive. Deși unele dintre aceste relații sunt glume, Akihiko a spus că știe de mult timp că nu își dorește un partener uman. Asta pentru că a simțit întotdeauna o atracție intensă față de personajele fictive.

Căsătorie cu...certificat



Akihiko recunoaște că la început i-a fost greu să-și accepte sentimentele, dar spune că se vede ca parte a unei mișcări care se identifică drept „fictosexuali”.

El și-a găsit mângâiere pentru prima dată în soția sa fictivă în 2008, după ce la locul său de muncă a fost hărțuir și a căzut pradă depresiei.

Până atunci, știa de ceva vreme că nu își dorește o relație cu o persoană reală, după ce mulți l-au respins.

În 2017, a făcut progrese mari în relația sa cu Hatsune, după ce a apărut dispozitivul de 1.300 de dolari numit Gatebox. Echipamentul permite proprietarilor săi să interacționeze cu unul dintr-o serie de personaje fictive reprezentate de o mică hologramă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

Ca parte a campaniei de marketing pentru Gatebox, firma a deschis un birou unde utilizatorii puteau solicita și certificate de nuntă neoficiale.

Compania a consiliat sute de fictosexuali și a eliberat aproximativ o sută de certificate de căsătorie, inclusiv unul pentru Akihiko.

Hatsune s-a numărat printre personajele disponibile, spre marea încântare a lui Akihiko, care a cerut-o în căsătorie.

Akihiko și-a invitat familia și asociații la nuntă, dar niciunul nu s-a prezentat.

Din fericire pentru el, la ceremonie au participat 39 de persoane, majoritatea străini și prieteni online.

Hatsune Miku este un nume binecunoscut pentru fanii benzilor desenate și ai culturii japoneze. Personajul a apărut în mai multe seriale, jocuri video, benzi desenate, dar și alte tipuri de produse.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel