Un bărbat răsturnat cu maşina a recunoscut că şi-a omorât soţia şi a fugit de la locul faptei

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Imagine de cocoparisienne de la Pixabay
Imagine de cocoparisienne de la Pixabay

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un bărbat și-a omorât soția din gelozie.

Un bărbat de 35 de ani din Târgovişte s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, iar când poliţiştii au ajuns la faţa locului le-a spus că şi-a omorât soţia şi a fugit, informează, marţi seara, IPJ Dâmboviţa, scrie Agerpres. 

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. Fiindcă acesta a susţinut că şi-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform unor surse judiciare, bărbatul a comis omorul pe fondul unei dispute cu soţia, pe fondul geloziei.

"S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel