Un bărbat ar fi fost lovit de Becali, pentru un loc de parcare pe o stradă privată în Pipera

radiodcnews Team | Dată: 20 aug 2022, 15:19 | Categorie: Sport
Un bărbat ar fi fost lovit de Becali, pentru un loc de parcare pe o stradă privată în Pipera / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
Un bărbat ar fi fost lovit de Becali, pentru un loc de parcare pe o stradă privată în Pipera / Foto: Pixabay, de cocoparisienne

Un bărbat spune că a fost agresat de Victor Becali, pentru un loc de parcare pe o stradă privată în Pipera.

Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi, sâmbătă, de către un bărbat, că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali, după ce parcase autoturismul pe o alee din cartierul Pipera, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov au informat că la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că apelantul parcase autoturismul personal pe o alee ce era prevăzută cu indicator "circulaţie închisă cu excepţia riveranilor", iar bărbatul care l-ar fi lovit i-a solicitat să mute autovehiculul de pe proprietatea sa.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Potrivit sursei citate, până la acest moment, apelantul nu a depus plângere prealabilă. 

Dani Mocanu, bătaie cu bâte într-o benzinărie din Pitești

Dani Mocanu a ajuns din nou în vizorul polițiștilor. Cântărețul de manele a fost implicat într-o bătaie cu bate dintr-o benzinărie din Pitești, transmite Realitatea Plus. În scandal au fost implicate mai multe persoane printre care și fratele cântărețului, dar și alți bărbați neidentificați. 

Dani Mocanu, alături de ceilalți indivizi care îl însoțeau, au bătut cu pumnii și picioarele o altă persoană. În imaginile video surprinse de un martor se vede cum bărbații se ceartă, țipă și îl lovesc și aleargă pe bărbatul respectiv. La un moment dat, victima cade jos.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Pitești, iar vineri dimineață a plecat spunând că se va duce, pe cont propriu, în București. Bărbatul nu a depus plângere până în acest moment. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Deocamdată nu se știe motivul care a dus la acest scandal.

Dani Mocanu are 29 de ani și este cunoscut pentru numeroase scandaluri de-a lungul carierei. În urmă cu trei săptămâni, manelistul s-a trezit cu mascații la ușă pentru un alt dosar penal. 

Dani Mocanu a fost reținut în luna iulie

Perchezițiile din luna iulie din Argeș, efectuate într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și port de obiecte periculoase, s-au lăsat cu rețineri. Chiar manelistul Dani Mocanu a fost reținut. 

După imagini apărute în spațiul public în 5 iulie, polițiștii de la IPJ Mureș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Se pare că, în 19 iunie, într-o societate comercială, Dani Mocanu ar fi intrat în conflict cu un alt bărbat. Manelistul l-ar fi amenințat pe bărbat, folosind inclusiv un obiect contondent, conform acuzațiilor.  Concret, imaginile ar fi apărut pe TikTok. Dani Mocanu l-ar fi amenințat pe un bărbat cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș. 

Anchetatorii ”au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii” arăta comunicatul IPJ Mureș. Vezi mai mult AICI.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite