Un bărbat a cheltuit peste 42.000 de dolari pentru a arăta ca Michael Jackson. Iată cum arată / Video

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Michael Jackson, foto Unsplash
Michael Jackson, foto Unsplash

Un tânăr din Argentina, în vârstă de 26 de ani, și-a dus dragostea pentru Michael Jackson la un cu totul alt nivel. Leo Blanco a cheltuit peste 42.000 de dolari pe mai multe operații estetice pentru a arăta ca Michael Jackson.

Obsesia lui Leo Blanco pentru Michael Jackson a început de la o vârstă fragedă. El a început să-și schimbe înfățișarea la vârsta de 15 ani.

A suferit deja 11 intervenții chirurgicale și este încă nemulțumit de aspectul său. Astfel că vrea să-și facă o nouă operație pentru a-și face bărbia „mai masculină”, scrie dailystar.co.uk.

Mama tânărului își face griji cu privire transformarea lui și uneori se întreabă dacă mai este fiul ei.

Ea este îngrijorată că Leo ar putea muri în timpul uneia dintre intervenții, dar tânărul îi spune că este vina ei că nu s-a născut mai frumos.

Leo vrea să arate exact ca eroul său și crede că fiecare intervenție chirurgicală îl duce cu un pas mai aproape de obiectivul său.

„Odată ce începi cu operațiile, este o buclă fără sfârșit. Nu te poți mulțumi doar cu una sau două intervenții, mereu vrei mai mult și mai mult”, a spus Leo.

Tânărul a suferit mai multe intervenții, printre care două otoplastii, trei liposucții, patru rinoplastii și două injectări cu acid hialuronic și botox.

„Am cheltuit aproximativ 42.000 de dolari pe toate și chiar dacă nu este ceea ce mi-am imaginat, merită pentru îndeplinirea visului meu”, a mai spus tânărul.

Pe lângă intervenția chirurgicală de conturare a mandibulei, Leo plănuiește să își facă și alte operații: 

„Mi-ar plăcea să fac și niște injecții pentru a-mi ridica puțin sprâncenele și un lifting facial, deși chirurgii refuză să o facă pentru că spun că sunt prea tânăr”, a declarat Leo Blanco.

@leoblancomj CÁMARA LENTA ! #michaeljackson #parati ♬ sonido original - leoblanco1

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel