Un bărbat a aruncat cu 200.000 de dolari pe geamul mașinii, ca să-i ”binecuvânteze pe cei din jur”, iar alți șoferi au oprit să-i adune. Familia spune că a rămas falită

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Economie
Criza datoriei: Continuă negocierile pentru a evita incapacitatea de plată a Statelor Unite
Criza datoriei: Continuă negocierile pentru a evita incapacitatea de plată a Statelor Unite

Incident mai puțin obișnuit pe o șosea din Statele Unite! Un bărbat a aruncat teancuri de 100 de dolari pe geamul mașinii, iar alți șoferi au oprit  pentru a aduna banii. Familia lui Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, spune că banii erau din conturile bancare comune și că acum au rămas lefteri, relatează Business Insider.

Incidentul a avut loc pe autostrada I-5 din Oregon. Bărbatul a aruncat teancuri de 100 de dolari pe geamul mașinii sale, iar mai mulți trecători norocoși și-au oprit vehiculele pentru a lua banii.

Poliția fost alertată că dintr-o mașină erau aruncați bani pe autostradă, lângă orașul Eugene din Oregon. Poliția l-a identificat pe McCarthy drept bărbatul care arunca banii. Ulterior, el le-a spus polițiștilor că a distribuit aproximativ 200.000 de dolari în total. Polițiștii spun însă că nu pot confirma suma.

McCarthy a spus că a aruncat banii din mașină pentru că a vrut să-i binecuvânteze pe cei din jur. Zeci de trecători s-au oprit pentru a lua banii, care au dispărut aproape complet în maxim o oră. Un reprezentant al poliției de stat din Oregon a spus că oamenii au făcut o „trebă destul de bună la curățat totul”.

O martoră a povestit pentru Insider că a trecut cu mașina prin zonă după ce McCarthy a aruncat banii și a observat trafic intens și mașini trase pe marginea autostrăzii. „Pe banda spre nord se circula bară la bară pe câțiva kilometri, din cauza oamenilor care s-au oprit pentru a căuta bani”, a spus Tori Kathleen Gramz.

Zeci de oameni au ieșit din mașini, alergând pe autostradă în căutarea banilor. „Unii oameni alergau de pe o parte pe cealaltă a autostrăzii așteptând să treacă mașinile”, a adăugat Gramz.

Poliția a spus că l-a avertizat pe McCarthy să nu mai arunce cu bani, deoarece îi punea pe alți oameni în pericol.

Dar, în timp ce trecătorii au beneficiat de banii bărbatului, familia lui spune acum că a rămas fără bani din cauza acestei dovezi de generozitate.

O rudă a lui McCarthy a spus poliției că bărbatul a luat banii din conturile bancare comune ale familiei sale, dar poliția a spus că este puțin probabil să-i recupereze. „Pentru că este cont comun, ambii parteneri au drepturi egale”, a spus Andrews, ceea ce înseamnă că oricine are acces la cont poate lua toți banii și îi poate folosi după cum crede de cuviință.

Acum, familia bărbatului îi roagă pe cei care au adunat bani de pe autostradă să-i predea la poliția din Oregon, chiar acest lucru este puțin probabil să se întâmple.


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel