Un băiat de 10 ani a invadat terenul pentru o fotografie cu Cristiano Ronaldo în timpul meciului Portugaliei împotriva Turciei

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un băiat de 10 ani a reușit să-și îndeplinească visul de a face o fotografie cu Cristiano Ronaldo, după ce a invadat terenul în timpul meciului Portugaliei împotriva Turciei, parte din grupa F a Euro 2024, desfășurat la Dortmund. Tatăl său a declarat pentru presa germană că băiatul a scăpat doar cu un avertisment.

Victoria Portugaliei cu 3-1 a fost perturbată de cinci spectatori, printre care și tânărul Berat, care a reușit să ajungă pe teren. Într-o pauză din a doua repriză, copilul îmbrăcat într-un trening roșu al echipei sale de tineret și purtând pantofi sport roșii, a alergat către Ronaldo, scrie The Guardian.

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur l-a primit cu brațele deschise și un zâmbet larg. Berat a scos rapid un telefon mobil și a făcut un selfie cu căpitanul Portugaliei înainte de a fugi, evitând doi stewarzi în uralele mulțimii de 60.000 de spectatori.

În cele din urmă, a fost prins și a primit o ovație din partea mulțimii în timp ce era condus de pe teren, în timp ce securitatea a fost huiduită. Berat, care joacă pentru KSV Hessen în orașul său natal Kassel, la aproximativ 160 km distanță, a declarat pentru ziarul Bild că a fost încântat de întâlnirea fulgerătoare cu eroul său.

„Mi-am îndeplinit visul,” a spus el. „Acum am o fotografie cu Cristiano Ronaldo. O voi pune pe un tricou și o voi atârna în camera mea.” Întrebat dacă a fost nervos înainte, Berat a spus că nu. 

„De ce? Dar nu știu dacă voi putea dormi în seara asta,” a adăugat băiatul, menționând că se lăudase prietenilor săi înainte de meci cu intențiile sale. „Dar nimeni nu a crezut că voi face asta cu adevărat,” a spus el.

Berat a spus că, atunci când a fost gata să-și pună planul în aplicare, i-a spus tatălui său, care era cu el în tribune, că merge la toaletă. „Deodată l-am văzut pe acoperișul băncii de rezerve și apoi a început să alerge,” a declarat tatăl său, Cetin, pentru Bild.

Deși putea să primească o amendă usturătoare, Berat a scăpat aparent doar cu un avertisment. „Uefa a închis un ochi pentru că e atât de mic,” a spus Cetin.

Întrebat dacă ar mai face acest lucru, Berat a insistat că escapada de sâmbătă a fost unică. „Mi-ar fi prea frică că va trebui să plătim mulți bani,” a spus el.

Berat a fost primul dintre cei cinci fani care au reușit să ajungă pe teren în timpul jocului. Antrenorul Portugaliei, Roberto Martínez, și-a exprimat îngrijorările legate de securitate ulterior.

„Este o problemă pentru că astăzi am avut noroc că intențiile fanilor au fost bune,” a spus Martínez. „Toți iubim un fan care recunoaște marile vedete și icoanele importante din viața lor. Cu toții suntem de acord cu asta. Dar există un moment foarte, foarte dificil dacă acele intenții sunt greșite – jucătorii sunt expuși și trebuie să fim atenți la asta.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel