Un artist internațional important a anunțat că nu mai ajunge la Beach Please. Headlinerul nu are voie să părăsească SUA

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Nici nu a început bine festivalul că avem și prima problemă. Echipa lui Chief Keef a anunțat Beach Please că nu mai poate ajunge în România din cauza unor probleme cu pașaportul.

Festivalul a anunțat pe pagina de Instagram următorul lucru: 

”Din păcate, tocmai am aflat că, în ciuda tuturor contractelor semnate şi asigurărilor primite, Chief Keef nu a reuşit să îndeplinească formalităţile necesare pentru a părăsi Statele Unite şi, prin urmare, nu va putea ajunge la BEACH, PLEASE! anul acesta. Nu suntem singurii în această situaţie, deoarece, tot astăzi, Chief Keef şi management-ul său au anulat şi festivalul Clout din Polonia. Săptămâna trecută, au anulat apariţiile la Rolling Loud şi Splash Festival, din acelaşi motiv: imposibilitatea de a părăsi SUA.
Suntem profund întristaţi şi dezamăgiţi. Totuşi, în calitate de organizatori, nu am fi putut face nimic mai mult pentru a preveni acest lucru. Am ales să vă informăm acum, imediat cum am fost informați.
Menţionăm, de asemenea, că săptămâna trecută, după ce a anulat cele două festivaluri din Europa, echipa sa de management ne-a reasigurat că problemele sale cu pasaportul vor fi rezolvate şi că show-ul de la BEACH, PLEASE! rămâne în picioare.
Toţi ceilalți artişti din line-up-ul nostru sunt confirmaţi, au biletele de avion rezervate şi vor participa la festivalul nostru.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel