Un alt cuplu celebru se desparte: Sofia Vergara și Joe Manganiello pun capăt căsniciei lor de 7 ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Un alt cuplu celebru se desparte: Sofia Vergara și Joe Manganiello pun capăt căsniciei lor de 7 ani
Un alt cuplu celebru se desparte: Sofia Vergara și Joe Manganiello pun capăt căsniciei lor de 7 ani

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie. Cei doi actori, în vârstă de 51, respectiv 46 de ani, s-au căsătorit în 2015. Conform afirmațiilor făcute de apropiații lor, despărțirea a survenit din cauza dificultăților de a-și sincroniza proiectele profesionale, având în vedere că amândoi sunt actori și au angajamente în diferite părți ale lumii.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie. Într-o declarație comună, cei doi au dat vestea neașteptată: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm prin această nouă fază a vieții noastre„.

Vestea despărțirii lor a venit la o săptămână după ce Sofia Vergara a împlinit 51 de ani. Cu ocazia acestei aniversări, actrița a sărbătorit în Italia alături de prieteni, însă în fotografiile postate pe Instagram nu a fost prezent Joe Manganiello. Cu toate acestea, actorul a transmis o urare de "La mulți ani" soției sale pe rețelele sociale.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au întâlnit în mai multe rânduri înainte de a începe relația lor. Cu toate acestea, primul lor rendez-vous a avut loc pe 15 iunie 2014, la o lună după ce Sofia Vergara a dezvăluit că a încheiat logodna cu omul de afaceri Nick Loeb.

După cum se povestește, Manganiello călătorea în interes de serviciu când a aflat că Vergara era singură, așa că i-a luat numărul de telefon de la colegul ei de scenă Jesse Tyler Ferguson și a scos-o în oraș în New Orleans. „La prima noastră întâlnire, ea mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată. Cum ar fi: „Ești prea tânăr, ești actor, ești asta, ești aia”, iar ea o făcea doar ca să se audă pe ea însăși spunând asta. Încerca să se convingă să nu se ducă acolo.„, a declarat el pentru Haute Living în 2015.

În decembrie 2014, cuplul s-a logodit, după ce Manganiello a cerut-o în căsătorie, la apus de soare, în ajunul Crăciunului. „Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți cu adevărat. Felul în care vorbesc unul cu celălalt, se ating unul pe celălalt. Este incredibil.„, a declarat o sursă pentru E! News la vremea respectivă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel