Ultima rochie purtată de Amy Winehouse în concert, vândută la licitaţie cu 243.200 de dolari

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Rochia pe care cântăreaţa Amy Winehouse a purtat-o la ultimul său concert a fost vândută cu 243.200 de dolari, de 16 ori mai mult decât valoarea estimată, la o licitaţie organizată în California.

Winehouse a purtat această rochie neagră cu imprimeu de bambus la un concert susţinut la Belgrad în iunie 2011.

O lună mai târziu, pe 23 iulie, Amy Winehouse a murit în casa ei din Londra din cauza unei supradoze de alcool. Ea avea 27 de ani şi se luptase cu dependenţa de alcool şi droguri.

Această rochie a fost cel mai valoros obiect dintr-un total de 800 - inclusiv cărţi şi DVD-uri - care au aparţinut artistei şi care au fost scoase la licitaţie de părinţii ei, Mitch şi Janis.

Alte rochii care i-au aparţinut cântăreţei au fost vândute la preţuri cuprinse între 12.500 şi 150.000 de dolari.

Aproximativ 4 milioane de dolari au fost obţinuţi la finalul licitației

O poşetă Moschino, în formă de inimă, pe care Winehouse a purtat-o la Brit Awards în 2007 când a câştigat premiul pentru cea mai bună cântăreaţă britanică, s-a vândut cu 204.800 de dolari, de 13 ori mai mult decât valoarea estimată.

în total, aproximativ 4 milioane de dolari au fost obţinuţi la finalul vânzării organizate sâmbătă şi duminică de casa de licitaţii Julien's Auctions.

Toate încasările obţinute la licitaţia Life and Career of Amy Winehouse sunt direcţionate către fundaţia pe care părinţii cântăreţei au înfiinţat-o în beneficiul tinerilor afectaţi de dependenţe. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel