Uite ceasul, NU e ceasul! Macron a sfidat populația franceză lovită de inflație

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

În timpul unui interviu la postul BFMTV despre nepopulara reformă a pensiilor, Macron și-a scos pe sub masă un ceas Bell&Ross, evaluat de presa internațională la circa 2.400 de euro.

Este probabil că președintele și-a dat seama abia după ce a început interviul că nu dă prea bine să apară în văzul a milioane de telespectatori revoltați și afectați de inflație în timp ce poartă la mână un ceas care valorează cam cât un salariu mediu net în Franța - speculează presa internațională.

Momentul "dispariției" ceasului a survenit la circa 11 minute de la debutul interviului.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-03-24-at-17-06-58_11578700.jpg)

Macron și-a pus brațul stâng sub masă în timp ce răspundea la o întrebare. Ulterior, președintele și-a scos mâna la vedere, dar fără ceas (foto următoare).

Responsabilii cu comunicarea de la Palatul Elysee s-au văzut nevoiți să sugereze că Macron și-a scos ceasul pentru că îl lovea involuntar de masă și făcea zgomot.

Opoziția politică și protestatarii din stradă au folosit oportunitatea pentru a-l acuza că este "președintele celor bogați" și este rupt de realitățile oamenilor obișnuiți. 

Acest moment stânjenitor pentru un lider deja nepopular completează tabloul celei de-a noua zi de proteste naționale în Franța, când violențele au atins noi praguri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel