UEFA, la un pas să se facă de râs: INTENȚIONA să dea în judecată o PIZZERIE

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
UEFA, la un pas să se facă de râs: INTENȚIONA să dea în judecată o PIZZERIE
UEFA, la un pas să se facă de râs: INTENȚIONA să dea în judecată o PIZZERIE

UEFA a fost ridiculizată pe rețelele de socializare, după ce un ”angajat mult prea zelos” a trimis o notificare la o pizzerie.

UEFA a decis să nu dea în judecată pizzeria germană Pizza Wolke, care are în meniul său un sortiment de pizza cu ciuperci, numită ”Champignons League”, scrie BBC.

Denumirea de ”Champignons League” este puțin forțată, tactica aleasă de proprietarul pizzeriei semănând puțin cu cea aplicată de unele companii din China, care comercializau diverse produse cu nume asemănătoare unor branduri celebre, aceștia apelând la denumiri precum Panasoanic, Adibas sau Mike.

Reacția inițială a reprezentanților UEFA a fost extrem de fermă, forul european de fotbal confirmând că reprezentantul care monitorizează drepturile mărcii UEFA trimisese o scrisoare proprietarilor pizzeriei Pizza Wolke din Giessen - Germania

În comunicarea oficială, reprezentantul UEFA îi amenința pe reprezentanții pizzeriei cu ”proceduri legale îndelungate” dacă aceștia nu schimbă denumirea sortimentului de pizza.

 

UEFA realizat ridicolul

 

Patronul pizzeriei nu s-a speriat și a făcut publice pe rețelele de socializare amenințările UEFA.

Subiectul a fost mediatizat pe scară largă, iar mulți au ridiculizat intențiile forului de fotbal, ceea ce a determinat UEFA să anunțe că retrage orice fel de cerere începută împotriva ”Champignons League”. ”Liga Campionilor UEFA poate trăi în pace alături de această pizza delicioasă”, se mai arată în comunicatul instituției.

”La urma urmei, unii oameni preferă ca această poveste să crească ca ciupercile după ploaie”, a spus Uniunea Europeană de Fotbal într-un comunicat.

”UEFA ia foarte în serios problema respectării proprietății sale intelectuale, dar în acest caz este probabil o chestiune de un exces de zel din partea unui agent local”.

Proprietarul Pizza Wolke a fost bucuros să anunțe victoria pe contul său de Instagram.

Acesta a publicat o scrisoare primită din partea organizației de fotbal și a spus că ”Champignons League” va rămâne în meniu.

Pizza Wolke produce propria pizza, vânzând-o atât în ​​restaurantul propriu, cât și în supermarketurile din toată Germania.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel