U2 a făcut un spectacol explosiv în Las Vegas, într-o arenă cu 160.000 de difuzoare și ecrane circulare cu rezoluție 16K

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
U2 a făcut un spectacol explosiv în Las Vegas, într-o arenă cu 160.000 de difuzoare și ecrane circulare cu rezoluție 16K/Facebook
U2 a făcut un spectacol explosiv în Las Vegas, într-o arenă cu 160.000 de difuzoare și ecrane circulare cu rezoluție 16K/Facebook

Trupa irlandeză U2 a inaugurat o scenă impresionantă și imersivă la The Sphere din Las Vegas, care este echipată cu peste un milion de LED-uri. Imaginile distribuite pe rețelele de socializare dezvăluie un spectacol spectaculos.

Datele tehnice sunt cu adevărat uimitoare, așa cum a notat Insider: o înălțime de 112 metri, o lățime de 157 de metri, peste 50.000 de metri pătrați de ecrane LED atât în interior, cât și în exterior, cu o rezoluție de 16K, o capacitate de 18.600 de locuri și 160.000 de difuzoare.

The Sphere, noua sală de concerte din Las Vegas, reflectă perfect imaginea oraşului în care excentricitățile sunt la ele acasă.

Inaugurată vineri de U2, locaţia a fost filmată de puţinii norocoşi care au putut asista la spectacol pentru o taxă de aproximativ 400 de dolari. 

Trupa irlandeză plănuieşte un maraton de 25 de concerte în maiestuoasa locaţie, care a costat peste două miliarde de dolari. Până pe 16 decembrie, U2 va susține seria de spectacole „U2: UV Achtung Baby Live at Sphere”. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel