Tyla, recent câștigătoare a unui Grammy, și-a lansat albumul de debut

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: captură video YouTube @Tyla
FOTO: captură video YouTube @Tyla

Recent recompensată cu un premiu Grammy, Tyla și-a lansat albumul de debut.

Tyla, stea în ascensiune a scenei muzicale africane, și-a lansat vineri albumul de debut, după ce în urmă cu o lună a câștigat și premiul Grammy la categoria pentru cea mai bună interpretare muzicală africană, transmite Reuters.

Cântăreață, dansatoare și compozitoare în vârstă de 22 de ani, Tyla Laura Seethal a cucerit anul trecut topurile muzicale cu hitul său ”Water”.

Tyla a avut o intrare notabilă în octombrie în Billboard Hot 100, clasament de referință al celor mai ascultate melodii din SUA, precum și o plasare în top 5 în clasamentele din Marea Britanie cu piesa ”Water”, care propune o fuziune între ritmurile house și jazz.Solista își descrie albumul de debut ”TYLA”, ce conține 15 piese, drept ”un amestec al tuturor influențelor”. Pe album se remarcă și colaborările cu rapper-ul american Travis Scott dar și cu solistul nigerian Tems.

”Pop, R&B și în mod evident ritmurile africane pentru că de acolo vin eu, sunt sunetele de acasă. Mereu mi-am dorit să amestec diferite genuri și am ajuns la ceva care îmi place foarte mult cum sună”, a declarat ea pentru Reuters.

Succesul piesei ”Water”, ce a fost lansată în luna iulie a anului trecut, se datorează și popularității sale pe TikTok, unde fani din întreaga lume s-au filmat executând mișcările de dans ale Tylei sub hashtagul #WaterChallenge, conform Agerpres.

Vezi și: Robbie Williams va debuta cu trupa de dans Lufthaus

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel