Tyla, recent câștigătoare a unui Grammy, și-a lansat albumul de debut

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: captură video YouTube @Tyla
FOTO: captură video YouTube @Tyla

Recent recompensată cu un premiu Grammy, Tyla și-a lansat albumul de debut.

Tyla, stea în ascensiune a scenei muzicale africane, și-a lansat vineri albumul de debut, după ce în urmă cu o lună a câștigat și premiul Grammy la categoria pentru cea mai bună interpretare muzicală africană, transmite Reuters.

Cântăreață, dansatoare și compozitoare în vârstă de 22 de ani, Tyla Laura Seethal a cucerit anul trecut topurile muzicale cu hitul său ”Water”.

Tyla a avut o intrare notabilă în octombrie în Billboard Hot 100, clasament de referință al celor mai ascultate melodii din SUA, precum și o plasare în top 5 în clasamentele din Marea Britanie cu piesa ”Water”, care propune o fuziune între ritmurile house și jazz.



Solista își descrie albumul de debut ”TYLA”, ce conține 15 piese, drept ”un amestec al tuturor influențelor”. Pe album se remarcă și colaborările cu rapper-ul american Travis Scott dar și cu solistul nigerian Tems.

”Pop, R&B și în mod evident ritmurile africane pentru că de acolo vin eu, sunt sunetele de acasă. Mereu mi-am dorit să amestec diferite genuri și am ajuns la ceva care îmi place foarte mult cum sună”, a declarat ea pentru Reuters.

Succesul piesei ”Water”, ce a fost lansată în luna iulie a anului trecut, se datorează și popularității sale pe TikTok, unde fani din întreaga lume s-au filmat executând mișcările de dans ale Tylei sub hashtagul #WaterChallenge, conform Agerpres.

Vezi și: Robbie Williams va debuta cu trupa de dans Lufthaus

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel