Twitter vrea să ofere apeluri audio şi video de pe platformă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk intenționează să facă din X, fostul Twitter, un serviciu contra cost
Elon Musk intenționează să facă din X, fostul Twitter, un serviciu contra cost

Elon Musk, care îşi propune să facă din Twitter o aplicaţie "do-it-all" (care reuneşte totul), a anunţat marţi că în curând va fi posibilă efectuarea de apeluri audio şi video de pe platformă, relatează AFP.

"Chat-uri audio şi video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiţi cu persoane aflate oriunde în lume fără să le daţi numărul de telefon", a declarat el pe Twitter.

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe reţelele Instagram şi Facebook.

Elon Musk, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie anul trecut, intenţionează să implementeze şi posibilitatea de criptare a mesajelor private.

"Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat", a scris el.

De la sosirea sa în fruntea Twitter, Elon Musk a făcut numeroase schimbări şi a introdus mai multe funcţii noi pe platformă.

El a menţionat în noiembrie intenţia sa de a construi o "aplicaţie universală" care să permită, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi şi mijloace de plată.

Twitter este o platformă de social media care permite utilizatorilor să trimită și să citească mesaje scurte numite „tweets”. Utilizatorii înregistrați pot posta, aprecia și reposta un tweet postat de altă persoană, iar utilizatorii neînregistrați le pot citi doar pe cele care sunt disponibile public. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel