Twenty One Pilots încheie saga „Blurryface” de un deceniu cu noul album „Clancy”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Twenty one pilots
Sursa: captură Youtube Twenty one pilots

După o pauză de trei ani între albume, Twenty One Pilots au lansat joi, la miezul nopții, cel mai recent album, „Clancy”, care conține 13 noi piese. Duo-ul este din nou în acțiune, marcând sfârșitul unei ere începute în 2015 cu albumul „Blurryface” și continuată cu „Trench” din 2018.

Albumul „Clancy” are în prim-plan single-urile „Overcompensate,” „Next Semester” și „Backslide” și include de asemenea piesele „Midwest Indigo,” „Routines in the Night,” „Vignette,” „The Craving (Jenna’s Version),” „Lavish,” „Navigating,” „Snap Back,” „Oldies Station,” „At the Risk of Feeling Dumb” și „Paladin Strait.” Acest LP succedă albumul din 2021, „Scaled and Icy”, care a ajuns pe locul 3 în topul Billboard 200, potrivit aceleiași surse.

„Numele albumului este Clancy, iar acesta este de fapt protagonistul poveștii pe care am spus-o”, a explicat vocalistul și chitaristul Tyler Joseph într-un interviu radio alături de toboșarul Josh Dun, la postul Z100, la începutul acestei luni. „Blurryface este un fel de personaj negativ, antagonistul. Ei au fost în conflict de ceva timp și acum vom avea bătălia finală”, a mai spus acesta.

Twenty One Pilots au sugerat prima dată noua eră cu un mesaj video criptic în februarie, care a servit ca o recapitulare a întregului univers complex creat de albumele anterioare de-a lungul ultimului deceniu. „Sunt prins”, a spus Joseph într-o voce de fundal, peste imagini ale orașului distopic și alegoric Dema. „Blocat într-un ciclu pe care nu am fost niciodată capabil să-l sparg. Vreau să cred că aceasta este ultima dată, dar nu știu sigur. Voi începe cu ceea ce știu”, a mai spus acesta.

Muzicienii din Columbus se pregătesc acum să pornească într-un turneu masiv în sprijinul albumului, o serie de 59 de spectacole care începe pe 15 august. Joseph și Dun vor călători prin orașe din Statele Unite, inclusiv Denver, Seattle, Phoenix, New York City, Los Angeles și Chicago, înainte de a pleca în străinătate pentru concerte în Europa și Australia.

Fanii pot asculta acum albumul „Clancy” pe toate platformele de streaming și se pot pregăti pentru experiența live a noilor piese în cadrul turneului care promite să fie unul spectaculos.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel