Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure: Ne-ai cam obosit un pic

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure: Ne-ai cam obosit un pic/Captura Youtube
Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure: Ne-ai cam obosit un pic/Captura Youtube

Ruxandra, o tânără concurentă în vârstă de 17 ani, a provocat o altercație aprinsă între doi dintre antrenorii de renume ai emisiunii "Vocea României" de pe Pro TV. După ce tânăra a reușit să atragă atenția tuturor antrenorilor prin performanța sa și i-a determinat pe aceștia să-și întoarcă scaunele, Tudor Chirilă și Horia Brenciu au fost implicați într-un schimb dur de replici.

La Vocea României, Tudor Chirilă și Horia Brenciu s-au angajat într-o confruntare aprigă. Cei doi antrenori au făcut tot posibilul pentru a câștiga favorile tânărei concurente. Horia Brenciu și-a exprimat dorința ca tânăra să se alăture echipei sale, alături de Theo Rose. Cu toate acestea, Brenciu a atras atenția că prestația ei vocală a avut anumite probleme, moment în care Tudor Chirilă a intervenit.

„Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă, după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem. Nu aș vrea să te superi pe mine, dar piesa asta se cântă într-o cu totul altă manieră. Dacă vii în echipa noastră, eu îți promit că o să te învăț. Dacă vii în echipa noastră, primul lucru pe care îl vom face este să dezbatem această piesă”, a spus Horia Brenciu.

„Vreau să facem cel mai important pas, să vedem care sunt greșelile pentru a vedea mai bine viitorul. Este primul lucru pe care-l face un profesor adevărat”, a continuat Horia Brenciu.

Tudor Chirilă a intervenit: „Ai terminat?”. Horia Brenciu: ” Nu. Niciodată”. Tudor Chirilă: „Ne-ai cam obosit un pic”.

„V-ați trezit și voi la final să vă întoarceți. Nu ați putut să mi-o lăsați doar mie”, a spus irina Rimes, pentru ca Smiley să-i ţină partea lui Tudor Chirilă, care a şi fost alesul concurentei.

„Nu mai are sens disputa dintre noi dacă ne aruncăm așa cu lucrurile astea penibile. Sunt mâhnit, nu supărat, nu pot fi supărat. Sunt mâhnit, tu și Tudor ați vorbit lucruri care nu au avut nicio logică. Eu i-am spus de la început că nu a cântat piesa asta bine, de la asta până la ce ați spus voi e o distanță foarte mare”, a mai spus Horia Brenciu.

„Tu o iei înainte să vină, vorbim noi, eu aștept să termini discursul ca să zic și eu ceva. Începi tu mereu”, a replicat Tudor Chirilă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel