Trupa românească byron - Articol Metal Talk

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Trupa românească byron, care îl are în componență și pe Dany Serrano, va susține un concert la The Garage, Highbury Corner, pe 13 septembrie 2024. Trupa este una dintre cele mai reprezentative formații ale scenei muzicii alternative din România.

byron are un program încărcat în luna iunie, cu o serie de festivaluri în România, inclusiv festivalul de cinci zile de la Castelul Bánffy. Ei sunt unul dintre cele mai unice ansambluri muzicale din Europa de Est, având opt albume de studio într-o carieră care se întinde pe aproape două decenii, scrie Metal Talk.

Formația a reușit să își construiască unul dintre cele mai mari grupuri de fani cult din țara lor natală, trecând cu ușurință printr-o multitudine de stiluri, de la rock pasional și brut la piese meticulos orchestrate, cu instrumentații neobișnuite și influențe progresive.

Ultimele lor două albume, "Efemeride" și "Nouă", în special, reprezintă o demonstrație extraordinară de forță în compoziție și producție, muzicalitatea limbii române în versuri adăugând un element unic și distinctiv. Acest aspect face ca muzica lor să iasă în evidență în fața colegilor de breaslă.

„Comunicăm mai mult ca niciodată,” spune Dan Byron, „dar comunicarea noastră a devenit mai mult o formă de auto-promovare, o proiecție a unei persoane pe care ne imaginăm că alții ar putea să o placă. Sunt conversații pe care nu le purtăm niciodată, iar dacă unii mai curajoși decât noi încearcă să le poarte, de obicei încercăm să schimbăm subiectul, prefăcându-ne că suntem prea obosiți pentru ceva atât de profund.

„Suntem cu toții în iad, arătând bine la suprafață, mințindu-ne că partea de dedesubt este complet ignorabilă în timp ce facem următorul selfie zâmbind în obiectiv.”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel