Trupa Rolling Stones conduce topurile din Marea Britanie cu noul album "Hackney Diamonds"

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

The Rolling Stones au ocupat prima poziție în topurile muzicale britanice vineri, asigurându-și cel de-al 14-lea album pe locul 1 în Marea Britanie cu noul lor disc "Hackney Diamonds".

Membrii formației de rock, Mick Jagger, Keith Richards și Ronnie Wood, care au lansat albumul săptămâna trecută, au vândut mai mult decât restul albumelor din top 5 al Official Albums Chart, conform declarației oficială a companiei Official Charts. Formația, care a fost înființată în 1962, se alătură altor artiști precum The Beatles, Robbie Williams și Bruce Springsteen, care au avut cel mai mare număr de albume de studio - 11 - care au ajuns pe locul 1 în UK Official Albums Chart, se menționează în comunicat.

Albumul "Hackney Diamonds", primul album de material original al formației Stones din 2005 și prima înregistrare de la decesul bateristului Charlie Watts în 2021, a ocupat și prima poziție în Official Vinyl Albums Chart.

Acest album a ocupat, de asemenea, poziții fruntașe în topurile din Australia și Germania.

"Hackney Diamonds", un album aclamat de critici, titlu care se referă la sticlă spartă după un jaf, prezintă colaborări cu Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder și Lady Gaga. Fostul basist al Stones, Bill Wyman, se alătură secțiunii ritmice alături de bateristul Steve Jordan.

Solistul principal Jagger, în vârstă de 80 de ani, și chitariștii Richards, 79 de ani, și Wood, 76 de ani, au înregistrat cele 12 piese ale albumului la Londra, New York, Los Angeles și Nassau. Watts apare pe două piese, potrivit Reuters.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel