Trupa Robin and The Backstabbers vor concerta, marţi, în București

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Trupa Robin and The Backstabbers vor concerta mâine la un mall din București
Trupa Robin and The Backstabbers vor concerta mâine la un mall din București

Trupa românească de rock alternativ, Robin and The Backstabbers, va concerta mâine, 25.07, întru-un mall din Capitală. Accesul este gratuit iar primii invitați vor avea parte de o surpriză.

Trupa Robin and The Backstabbers concertează, marţi, în Capitală, la Promenada Mall, informează un comunicat transmis Agerpres.

Spectatorii sunt aşteptaţi la nivelul 2, în zona fântâni, iar accesul este liber cu aplicaţia mobilă SPOT. Primii 200 de fani care ajung la concert primesc un shot la bar, precizează sursa citată.

Din programul evenimentului mai fac parte DJ Nagro, care va putea fi ascultat de la ora 18:00 până la 19:30. Seara continuă cu Rockabella (19:30 – 20:00) şi Changeover (20:30 – 21:00).  Robin and The Backstabbers vor urca pe scenă de la ora 21:00.Despre Robin and The Backstabbers

Robin and the Backstabbers este o trupă de muzică alternativă din România care a apărut pe scena muzicală în anul 2010. Stilul lor muzical a fost descris ca pop melodramatic, un amestec de pop-rock alternativ cu influenţe de folk, muzică balcanică şi elemente de poezie în versurile lor.

Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Eugen Nuţescu (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuţă).

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel