Trupa Dire Straits, în doliu. Fostul chitarist al formaţiei, Jack Sonni, a murit

radiodcnews Team | Dată: 01 sep 2023, 09:20 | Categorie: Știri
Foto ilustrativ: Pexels.com
Foto ilustrativ: Pexels.com

Doliu în lumea muzicii rock. 

Jack Sonni, fostul chitarist al formației Dire Straits, prezent pe albumul "Brothers In Arms", s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, conform informațiilor furnizate de DPA/PA Media.

Un grup de muzicieni care au colaborat cu celebra trupă rock britanică au postat pe rețelele de socializare un mesaj de adio, în care au scris: "Intristarea noastră pentru pierderea lui Jack este imensă... ne vei lipsi profund și vei rămâne întotdeauna în inimile noastre."

Sonni a fost adesea numit cu afecțiune "celălalt chitarist din Dire Straits", trupă care a fost fondată în 1977 de către Mark și David Knopfler, John Illsley și Pick Withers.

Pe site-ul său personal, Jack Sonni este descris ca fiind "un scriitor, muzician, povestitor nomad, tată și bunic care a înțeles cu seriozitate lecția dureroasă că viața este trecătoare."

El a adoptat o filosofie de a trăi în prezent și de a se bucura de viață, urmărind să creeze amintiri de neuitat alături de prieteni și familie, conform informațiilor de pe site-ul său.

Jack Sonni a contribuit la înregistrarea albumului "Brothers In Arms" al formației Dire Straits și a participat la turneul de promovare a acestuia.

De asemenea, el a fost membru al grupului DSL Legacy, format din foști muzicieni care au colaborat și înregistrat cu Dire Straits de-a lungul anilor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience