Trump: Regina Elisabeta, Diana și Oprah Winfrey "m-au pupat în fund"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Trump strânge 20 de milioane de dolari pentru campania sa în februarie şi un total de aproape 42 de milioane de dolari
Trump strânge 20 de milioane de dolari pentru campania sa în februarie şi un total de aproape 42 de milioane de dolari

Fostul președinte își promovează cartea de corespondență cu afirmația tristă că "doar jumătate" dintre cei incluși îl mai apreciază

Regina Elisabeta a II-a, Diana, prințesă de Wales, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton și alți corespondenți vor fi arătați că "m-au pupat în fund", a declarat marți Donald Trump, promovând o viitoare carte cu scrisorile lor.

Fiul său, Donald Trump Jr, a declarat pentru Breitbart că tatăl său a corespondat cu "unii dintre cei mai interesanți oameni din lume", dar "este uimitor cât de repede s-a schimbat adorația lor față de el atunci când a candidat ca republican".

"Scrisorile către Trump vă arată exact ce simțeau ei pentru el și cât de fals este cu adevărat disprețul lor nou descoperit".

Trump nu a anunțat un acord pentru a scrie o carte de memorii convenționale despre o președinție care s-a încheiat în dizgrație și o a doua punere sub acuzare după atacul mortal din 6 ianuarie asupra Congresului. Reputația sa nu s-a îmbunătățit în afara mandatului.

Candidat la nominalizarea republicană în 2024, Trump rămâne sub amenințarea unor acuzații penale, inclusiv o acuzație care se pare că este iminentă la New York, legată de banii de tăcere plătiți unei vedete porno. De asemenea, el este anchetat pentru păstrarea de materiale clasificate, care ar fi inclus scrisori de la Kim Jong-un.

Trump continuă să susțină că înfrângerea sa concludentă în fața lui Joe Biden în 2020 a fost rezultatul unei fraude electorale, minciună care a incitat la atacul de la Capitoliu.

Sprijinul de extremă dreapta curtat de Trump, între timp, include adepți ai teoriei conspirației QAnon, care susține că democrații de frunte sunt membri ai unei cabale canibalice și pedofile.

Adepții QAnon cred, de asemenea, că John F. Kennedy Jr., fiul președintelui John F. Kennedy, nu a murit într-un accident de avion în 1999 și că va veni în curând în ajutorul lor.

Trump a împărtășit cu Breitbart o scrisoare în care JFK Jr, pe atunci editor de reviste, îi mulțumea lui Trump pentru că i-a vizitat biroul pentru a "discuta despre politică, New York, bărbați și femei".

Trump a spus că JFK Jr a fost un prieten, "chiar dacă eram de convingeri diferite".

Familia Kennedy este una dintre cele mai puternice din Partidul Democrat. De fapt, Trump a fost și el democrat pentru o vreme.

„I-am cunoscut pe toţi - şi fiecare dintre ei m-a pupat în fund, iar acum mai am doar jumătate dintre ei care mă pupă în fund", a adăugat fostul preşedinte.

Potrivit unei dezvăluiri făcute de Axios săptămâna trecută, cartea conţine o scrisoare trimisă de Oprah Winfrey în 2000, în care vedeta media spune:

Păcat că nu candidăm la alegeri. Ce echipă!”. Mulţumindu-i lui Trump pentru complimente, prezentatoarea TV mai spune: „Una este să încerci să duci o viaţă integră - şi alta este ca oameni ca tine să observe", potrivit The Guardian.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel