Tricouri cu mesajul ”Am supraviețuit cutremurului”, vândute în New York după seism

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

În New York au fost vândute tricouri cu mesajul ”Am supraviețuit cutremurului”.

Un tricou cu sloganul "Am supravieţuit cutremurului din New York" a fost scos la vânzare într-un magazin de tricouri din New York, ca reacție la cutremurul cu magnitudinea de 4,8 care a fost resimţit în oraş vineri, informează Agerpres care citează EFE.

Proprietarul magazinului Big Frog Custom din cartierul Upper West Side din Manhattan, Kerry Colley, a avut ideea de a imprima tricoul "în doar zece minute" şi l-a vândut cu 10 dolari bucata, conform FreedomNews.Tv. El a transmis postului citat că a vândut 60 de unităţi în scurt timp.

Glume pe seama cutremurului

Cutremurul a devenit "subiect de meme", cu fotografii cu "supravieţuitori ai cutremurului", precum un coş de gunoi sau un scaun de grădină trântite la pământ, sau o parodie cu primarul New Yorkului, Eric Adams, mereu dispus să recurgă la o soluţie poliţienească, gata să trimită 50.000 de agenţi în epicentru.

Empire State Building a dat curs valului de glume și a postat pe X: "I AM FINE" (n.r. Sunt bine).

Alertele care au ajuns pe telefoanele mobile ale populaţiei, în unele cazuri la peste o oră de la producerea seismului, au fost un alt subiect ironizat.

Cutremurul a avut loc în jurul ore locale 10:00 și a durat câteva secunde. Nu au exista victime sau pagube.

Ultimul cutremur înregistrat în apropiere de New York s-a produs la începutul lunii ianuarie. A avut o magnitudine de numai 1,7, iar epicentrul în cartierul Queens.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel