Trending-ul de pe Youtube-ul românesc! Primele 5 melodii ascultate de români

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la freestocks.org/Pexels
Fotografie de la freestocks.org/Pexels

Trending-ul din România este dominat astăzi de 5 melodii, dintre care una are peste 15 milioane de vizualizări.

După o scurtă verificare a Youtube-ului am observat că primele 5 melodii din top sunt manele.

Prima melodie este a cântărețului Lele. Piesa se numește "Adio gagicilor", iar în videoclip apare chiar iubita lui, Andra Voloș, cu care are și o fetiță. Melodia se bucură de peste 2 milioane de vizualizări în doar 8 zile.

Piesa de pe locul doi din trending este a cântărețului Iuly Neamțu. Melodia se numește "Lacrimi de miliardari" și are peste 700.000 de vizualizări în doar două zile.

Pe locul trei în trending este piesa cântăreței Gya în colaborare cu Babasha. Melodia se numește "Baklava" și se bucură de peste 15 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Un fragment din piesa asta a fost trend-ul nr. 1 pe tiktok timp de o săptămână.

Dani Mocanu se situează pe locul patru în trending-ul Youtube-ului românesc cu piesa "Provocare de viteză". Melodia se bucură de peste 500.000 de vizualizări în doar două zile de la lansare.

Iar pe ultimul loc, pe locul cinci, se află cântărețul Florin Cercel cu melodia "Viața e ca o ruletă". Piesa are peste 450.000 de vizualizări la doar o singură zi de la lansare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel