Trending-ul de pe YouTube-ul românesc: Delia, două piese în top 5

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Erika Isac
Sursa: captură Youtube Erika Isac

Radio DC News revine cu trendingul românesc al acestei săptâmâni. Deși unele piese se aflau și în topul săptămânilor trecute, apar și nume noi care se străduiesc să "urce".

Pe primul loc, la fel ca săptămânile trecute, se află melodia Oanei Radu și a lui Leo de la Roșiori, "Capu' Sus". Publicată în urmă 2 săptămâni, piesa a ajuns la peste 7 milioane de vizualizări. Artista declara pe Facebook că piesa "E povestea mea de viață, și sunt sigură că e și a ta!" Cât despre colaborare, aceasta a mai spus că "Nu o puteam cânta cu altcineva în afară de Leo de la Roșiori!"

Youtube video image

Pe cel de-al doilea loc, cu aproape 1 milion de vizualizări, se află piesa "112 Arabii" a lui Alex Botea. Artistul a publicat și o poză de la filmările clipului pe pagina personală de Facebook.

Pe al treilea loc în trending este cea mai recentă piesă a Ericăi Isac în colaborare cu Delia, "ABRACADABRA". Postată acum 6 zile, piesa a reușit să strângă deja 500.000 de vizualizări. Controversată pentru unii și un model pentru alții, artista Erika Isac a acordat recent un interviu pentru Pagina de Media, unde explică povestea din spatele versurilor ei.

Pe cel de-al patrulea loc se află piesa lui Florin Cercel, "Viața ca o ruletă". Acum 2 săptămâni, piesa se afla pe onorabilul loc 2. melodia a strâns peste 4,4 milioane de vizualizări, fiind postată acum 3 săptămâni, însoțită de urarea "Paște fericit", adresată românilor.

Pe ultimul loc în topul nostru se află cea mai recentă piesă a Deliei și Antoniei, "eRAI", cu peste 2 milioane de vizualizări. Delia a postat câteva poze de la filmări pe rețelele sociale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel