Trei tineri, printre care şi o minoră, prinşi în timp ce vindeau droguri

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels
Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels

Trei tineri, printre care şi o minoră, au fost prinşi în timp ce vindeau droguri pe o stradă din municipiul reşedinţă.

Trei tineri din municipiul Bistriţa, printre care se numără şi o minoră de 17 ani, au fost prinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce vindeau droguri pe stradă, asupra lor fiind găsite opt plicuri ce conţineau o substanţă cristalină, incoloră, potrivit buletinului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. 

"Ieri, 4 ianuarie, în urma acţiunilor specifice desfăşurate, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au depistat, în flagrant delict, trei tineri care ar fi oferit spre vânzare substanţe psihoactive. Asupra lor au fost descoperite 8 plicuri cu substanţe cristaline, incolore care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În fapt, cei trei se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Bistriţa şi ar fi oferit spre vânzare un plic ce conţinea o substanţă, posibil cu efect psihoactiv, unei tinere din Livezile. Aceştia au fost legitimaţi, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre doi tineri de 18 şi 32 de ani şi o minoră de 17 ani, toţi din Bistriţa", se menţionează în comunicat.

Ce au găsit polițiștii



La controlul corporal, asupra bărbatului de 32 de ani, aflat la volan, a fost găsit un plic cu o substanţă cristalină, incoloră, în timp ce adolescentul de 18 ani avea asupra sa şapte plicuri cu substanţe similare, în greutate de un gram fiecare.

Plicurile cu substanţe psihoactive au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi efectuării analizelor de laborator.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care a fost înaintat structurii competente, în vederea continuării cercetărilor. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel