Travis Scott vrea să suțină concertul din Giza în ciuda opoziţiei autorităților egiptene

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Travis Scott le-a promis fanilor că show-ul său live în fața piramidelor din Egipt va avea loc, cândva, în viitor.

Concertul din deșert al rapperului american a fost anulat în ultima clipă, după ce Live Nation, compania care se ocupa de organizarea vânzărilor de bilete ale concertului, a insistat că va avea loc vineri.

După ce autoritățile egiptene au anunțat că au anulat spectacolul, organizatorii au confirmat miercuri că acesta a fost anulat din cauza unor "probleme complexe care țin de producție". Travis a insistat însă că concertul nu este compromis și că va anunța în curând o nouă dată.

Biletele la concertul, programat să coincidă cu lansarea noului său album Utopia, s-au vândut rapid, imediat după ce a fost anunțat, scrie BBC.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Live Nation Middle East a negat știrile potrivit cărora Sindicatul Muzicienilor Egipteni ar fi blocat concertul din Giza. Grupul administrativ, care are puterea de a acorda permisiunea pentru spectacolele live, ar fi fost nemulțumit de diverse elemente ale spectacolului.

Miercuri, Live Nation a confirmat pe Twitter că spectacolul a fost de fapt anulat. Aceasta a precizat că vor fi înapoiați banii fanilor. Anularea este o lovitură pentru Travis, care pregătește lansarea albumului Utopia de câteva săptămâni, potrivit lui Tom Smith, unui reprezentant LNME.

Adevăratul motiv al anulării concertului de la piramide

Tom crede că două lucruri au dus la anulare, locul de importanță istorică pentru Egipt și reputația lui Travis. El subliniază că piramidele sunt "o structură antică" care nu este făcute să găzduiască evenimente muzicale la care participă mii de persoane.

Autoritățile egiptene au declarat că sunt îngrijorate în legătură cu siguranța concertului, dup ce 10 fani au murit la concertul Astroworld din 2021 al lui Travis din Houston, SUA.

Travis a dat vina pentru anulare pe "cerere și logistică" și a spus că noile planuri vor avea nevoie de puțin "timp pentru a se așeza". Dar Tom, de la LNME, crede că ceea ce s-a întâmplat la Astroworld va afecta în continuare planurile lui Travis pentru o anumită perioadă de timp. "Numele lui va fi întotdeauna legat oarecum de ceea ce s-a întâmplat", spune el.

"Știu că au existat discuții în jurul persoanei vinovate, dar în cele din urmă a fost o tragedie uriașă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel