Travis Scott și iubitul lui Cher, Alexander 'AE' Edwards, s-au luat la bătaie la petrecerea de la Cannes

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rapperul Travis Scott
Rapperul Travis Scott

Future, Evan Ross, Odell Beckham Jr. și Joe Jonas au participat și ei la petrecerea "THE AFTER" a lui Richie Akiva, unde a izbucnit bătaia.

Travis Scott și iubitul său Cher, Alexander "AE" Edwards, s-au luat la ceartă în timpul unei petreceri la Festivalul de Film de la Cannes, conform unor înregistrări video distribuite de instituții precum Entertainment Tonight, TMZ și Page Six.

Rapperul și directorul muzical în vârstă de 38 de ani au participat joi seară, 23 mai, la petrecerea "THE AFTER" organizată de proprietarul de cluburi de noapte Richie Akiva, alături de cântăreața "Believe", în vârstă de 78 de ani, la o vilă privată, după Gala AmfAR, conform unui comunicat de presă. Scott, în vârstă de 33 de ani, a fost, de asemenea, prezent la eveniment.

Prietenul lui Edwards, Tyga, a fost prezent la eveniment, alături de Cher, Future, Evan Ross, Odell Beckham Jr., Joe Jonas și alți invitați de marcă.

Conform comunicatului de presă, modelele Alton Mason, Winnie Harlow, Eden Fines și Ikram Abdi au ocupat ringul de dans pe tot parcursul nopții, iar Kaz James a fost DJ-ul unui set la răsărit, deoarece petrecerea ar fi continuat până în primele ore ale dimineții de vineri, 24 mai.

Invitații s-au ridicat pe tot parcursul nopții pentru a fi DJ, iar bătaia în cauză a avut loc atunci când Tyga, 34 de ani, și Scott se aflau amândoi pe scenă, în spatele cabinei DJ, a relatat Entertainment Tonight.

Scott și Edwards sunt surprinși în înregistrările video obținute de TMZ și Page Six schimbând pumni pe scenă, lângă o cabină de DJ. Conform ET, Tyga a rămas în spatele cabinei DJ-ului în timpul altercației. Nu este clar cine a inițiat contactul fizic sau ce a provocat cearta.

Atât Scott, cât și Tyga au avut relații romantice cu personalitatea TV și mogulul machiajului Kylie Jenner, cu care rapperul Astroworld îi are pe fiica Stormi, în vârstă de 6 ani, și fiul Aire, în vârstă de 2 ani. Jenner, în vârstă de 26 de ani, și Tyga s-au întâlnit intermitent timp de doi ani înainte de a se despărți oficial în aprilie 2017, în timp ce vedeta Kardashian și Scott au fost împreună intermitent din 2017 până în 2022.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel