Travis Scott doboară orice record în 2024

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Travis Scott continuă să doboare recorduri în 2024. De luni (3 iunie), turneul său Circus Maximus a devenit cel mai profitabil turneu live de rap al anului. Această realizare îl poziționează pe Scott printre primii zece artiști cu cele mai mari încasări din turnee, alături de giganți precum U2, Madonna și Depeche Mode.

Mai exact, turneul nord-american Circus Maximus, care a cuprins 44 de date, a generat impresionante încasări de 95,7 milioane de dolari și a atras 686.000 de participanți. Turneul a doborât, de asemenea, multiple recorduri de vânzări de merchandise în diverse state și a marcat un moment istoric pentru Scott, fiind primul rapper care a susținut un concert sold-out la SoFi Stadium în Los Angeles, scrie All HipHop.

În plus, albumul UTOPIA al lui Scott a depășit 50 de miliarde de stream-uri la nivel global, în timpul segmentului nord-american al turneului. Acum, Scott se pregătește să cucerească stadioane și arene din Europa, în cadrul turneului european care va începe la sfârșitul acestei luni. Deși turneul european nu va debuta până pe 28 iunie la GelreDome în Olanda, acesta generează deja cifre impresionante și a încasat deja 49,9 milioane de dolari, cu 425.271 de bilete vândute. Produs de Live Nation, turneul include spectacole sold-out la locații majore precum Rhein Energie Stadion în Köln, Germania, și Deutsche Bank Park în Frankfurt, culminând cu cel mai mare concert al său din Marea Britanie la Tottenham Hotspur Stadium din Londra.

În lumina succesului turneului, Fundația Cactus Jack a lansat o inițiativă filantropică pentru a sprijini rezidenții din statul său natal, Texas. Pentru fiecare bilet vândut, un Dolar va fi donat către Fundația Cactus Jack, care își propune să susțină tinerii din Houston prin campanii de colectare de jucării, programe de burse pentru studenții HBCU și finanțarea educației și inițiativelor creative.

Filantropia lui Scott și a Fundației Cactus Jack nu se oprește aici. Împreună cu lansarea noului pantof special-edition AJ1 Elkins de la Jordan Brand, Scott și Fundația Cactus Jack au parteneriat cu Houston Food Bank și au înființat un fond de ajutor pentru a oferi asistență de urgență miilor de rezidenți afectați de uragane din Houston. Veniturile din vânzările de pantofi care susțin această inițiativă au fost direcționate către donații pentru a sprijini eforturile menționate anterior.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel