Travis Barker și-a tatuat ochii lui Kourtney Kardashian

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 23 ian 2023, 11:56 | Categorie: Știri
Travis Barker și-a tatuat ochii lui Kourtney Kardashian / Instagram
Travis Barker și-a tatuat ochii lui Kourtney Kardashian / Instagram

"Oh, bună ziua", a descris Barker o serie de fotografii noi pe Instagram.

Travis Barker are un nou tatuaj care pare a fi un alt tribut adus soției Kourtney Kardashian.

Imaginile au inclus una în care apare alături de Kardashian, urmată la scurt timp de o privire asupra artei sale pe picior. După o imagine a întregului corp, a urmat un prim-plan al unui tatuaj cu ochii lui Kardashian.

Toboșarul de la Blink-182 a debutat cu un alt tatuaj cu Kardashian în 2021 - numele ei scris pe pieptul său - după doar câteva luni de relație. Cuplul s-a căsătorit în 2022, cu o nuntă practică, fără acte, în Las Vegas, o nuntă legală în Santa Barbara, California, și, în cele din urmă, o celebrare fastuoasă în Portofino, Italia.

Travis Landon Barker, născut în data de14 noiembrie 1975 este un muzician american. Este toboșarul trupei rock Blink-182. De asemenea, a colaborat frecvent cu artiști hip-hop, este membru al grupului rap rock Transplants, a fondat trupa rock +44 și s-a alăturat formațiilor Box Car Racer, Antemasque și Goldfinger.

Barker a fost un colaborator frecvent cu regretatul DJ AM, iar împreună au format TRV$DJAM. Datorită faimei sale, Rolling Stone l-a numit "primul toboșar superstar al punk-ului", precum și unul dintre cei mai mari 100 de toboșari din toate timpurile.

2. https://me... (kourt-and-trav_68975700.jpg)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite