Travis Barker încearcă în mod constant să își îmbunătățească abilitățile de toboșar

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Travis Barker încearcă în mod constant să își îmbunătățească abilitățile de toboșar/Facebook
Travis Barker încearcă în mod constant să își îmbunătățească abilitățile de toboșar/Facebook

Travis Barker exersează la tobe timp de o oră în fiecare zi, deoarece crede că încă mai este loc de îmbunătățiri.

În ciuda faptului că este toboșar profesionist de mulți ani, starul Blink-182 cântă zilnic la acest instrument în timpul liber pentru că este convins că încă se mai poate perfecționa.

El a dezvăluit pentru Los Angeles Times că regretatul toboșar al Foo Fighters, Taylor Hawkins, a fost nedumerit când i-a sugerat să cânte împreună pentru distracție, cu puțin timp înainte ca Taylor să moară în martie 2022.

"(Hawkins) a spus: 'Nu exersez. Sunt deja atât de bun pe cât voi fi vreodată'", și-a amintit Travis. "Ca și cum, nu e al dracului de adevărat. I-am spus: "Ești deja o bestie și vei continua să devii din ce în ce mai bun"".

În vârstă de 47 de ani a explicat că, deși poate cânta la tobe cu mâna sa non-dominantă, și-ar dori ca mâna stângă să fie la fel de puternică precum cea dreaptă.

Travis se rănește adesea la degete sau se taie pe scenă pentru că bate la tobe atât de viguros. În timpul unui concert din Manchester, Anglia, în luna octombrie, pantalonii lui au ajuns să fie acoperiți de sânge, deoarece articulațiile lui se tot zgâriau pe tobe.

"Chiar mirosea a sânge pe scenă", își amintește el. "Eram puțin amețit".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel