Transport public suplimentat pentru concertele Coldplay la Arena Națională

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Coldplay
Sursa: captură Youtube Coldplay

Primăria Capitalei anunță înființarea a două linii de transport public și suplimentarea altor două, pentru concertele Coldplay de la Arena Națională, pe 12 și 13 iunie.

Linia 700, deservită de autobuze electrice, va funcționa între Piața Unirii și Arena Națională, cu un interval de 10 minute. Opririle includ „Bd. I. C. Brătianu”, „Piața Unirii 4”, „Piața Unirii 1”, „Piața Unirii 2” și Arena Națională. Linia 87, deservită de troleibuze cu autonomie, va circula între Piața Romană și Arena Națională, la un interval de 10 minute, cu opriri la „Piața Romană” și Arena Națională.

De asemenea, linia 90 va fi suplimentată cu troleibuze cu autonomie, care vor circula la un interval de 10 minute. Liniile de noapte N1 și N10, deservite de autobuze hibrid, vor funcționa între orele 22:30 și 00:30, la un interval de 10 minute. Tramvaiele liniilor 1 și 10 vor circula pe Șos. Mihai Bravu la un interval de 6-8 minute.

Organizatorii se așteaptă ca aceste măsuri să îmbunătățească considerabil fluxul de spectatori către și de la Arena Națională, asigurându-se că toți participanții vor ajunge la timp și în siguranță la mult așteptatele concerte.

Aceste măsuri vin în întâmpinarea unei cereri masive de bilete, Coldplay reușind să stabilească un record de viteză în vânzarea acestora în România.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel