Transformare uimitoare a vedetei din „Stranger Things”. Actorul a dezvăluit cum a slăbit 35 de kilograme

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 01 aug 2022, 09:44 | Categorie: Lifestyle
David Harbour, instagram
David Harbour, instagram

Trebuie să fi observat transformarea fizică a actorului David Harbour, care joacă rolul șeriful Jim Hopper.

Al patrulea sezon al seriei Stranger Things i-a bulversat pe mulți. Cu toate lucrurile neobișnuite care se întâmplă în noul sezon, trebuie să fi observat și transformarea fizică a actorului David Harbour, care joacă rolul șeriful Jim Hopper.

Prima jumătate a celui de-al patrulea sezon a fost difuzată la sfârșitul lunii mai, ultimele două episoade fiind în iulie, iar mulți fani s-au întrebat cum a reușit actorul în vârstă de 47 de ani.

Actorul a vorbit pe Instagram, spunând că a slăbit 35 de kilograme între sezoane. În al treilea sezon, acesta cântărea în jur de 121 de kilograme, iar în sezonul al patrulea a ajuns la 86 de kilograme.

- Mulți dintre voi ați întrebat despre transformarea fizică a lui Hopper. Antrenorul a lucrat cu mine timp de opt luni la transformare și apoi încă un an pentru a menține nivelul. Una peste alta, a fost o călătorie grea și interesantă, schimbarea dietei și a planurilor de exerciții fizice (sau lipsa acestora) - se spune în postare.

Apoi a vorbit despre schimbarea fizică pe Instagram Live.

Cum a fost drumul către schimbarea fizică?

În primele câteva săptămâni, antrenorul David Higgins l-a ținut pe Harbour concentrat pe exerciții simple de mobilitate și activare pentru a-l ajuta să depășească unele dintre problemele la genunchi care îi îngreunau exercițiile fizice. 

Exercițiile de mobilitate ne permit să ne mișcăm cât mai eficient, calitativ și corect posibil, fără durere. În timp ce exercițiile de activare sunt de obicei scurte, exercițiile de izolare care vizează mușchii specifici pentru a-i „trezi”.

După un anumit timp, a trecut la exerciții cu kettlebell și a introdus exercițiile cardio în rutina sa, iar apoi Pilates.

- Într-adevăr, totul s-a acumulat în timp. Lucrurile simple au făcut diferența – a explicat David.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Harbour (@dkharbour)

În ceea ce privește alimentația, Harbour a optat pentru postul intermitent.

– Practic, scopul este să fie foame – a glumit actorul pe Instagram Live.

El adaugă că majoritatea dintre noi căutăm modalități mai simple de a pierde în greutate, dar adevărul este că trebuie să mănânci mai puțin.

- Este o dietă modernă, dar chiar m-a ajutat. Nu era atât de mult despre ce mâncam, ci despre cum, și asta a fost mult mai bine pentru stilul meu de viață, deoarece nu gătesc și toți antrenorii de fitness recomandă ”să aburiți” piept de pui și legume și ceva orez. Doar că nu este pentru mine. Totuși, am constatat că, din moment ce eram supraponderal, kilogramele s-au pierdut ușor – a explicat el.

De asemenea, acesta a subliniat importanța sănătății, dar și a aspectului prin transformare.

- Există sănătate, dar și estetică, este important cum arăți, dar și cum te simți. Cred că aceste lucruri sunt uneori la fel și uneori foarte diferite - a spus Harbour.

El a subliniat că se simte mai bine în propriul său corp.

- Întreaga mea raportare la corpul meu s-a schimbat. Am simțit că pot avea mai multă încredere în corpul meu, că pot face multe lucruri. Sunt lucrurile mărunte pentru care sunt recunoscător. Nu mă mai durea șoldul și genunchiul pentru că mi-am întărit partea de mijloc. Acestea sunt lucruri care sunt cu adevărat neprețuite – a concluzionat el.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite